"Ayşen" Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 13 Mart 2019 #1 Büyük bir resmi çokça a4 kağıta bölerek çıktı almak istiyorum Ekli dosyalar Screenshot_20190313-173414_WhatsApp.jpg 319.2 KB · Görüntüleme: 98
E eadnan Aktif Üye Mesajlar 108 13 Mart 2019 #3 Yazdırma aşamasında secenekler kısmından yapabilirsiniz.
Felsefecim Aktif Üye Mesajlar 203 13 Mart 2019 #4 https://rasterbator.net kesinlikle mukemmel bir sayfa.online kullaniyorsun.
VNYZ Site Gezgini Mesajlar 94 13 Mart 2019 #5 "Ayşen"' Alıntı: Büyük bir resmi çokça a4 kağıta bölerek çıktı almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Örneğin büyük boyutlu herhangi bir PDF belgesini çıkartırken bu şekilde yaparsanız istediğiniz gibi çıktı alırsınız. Son düzenleme: 14 Mart 2019
"Ayşen"' Alıntı: Büyük bir resmi çokça a4 kağıta bölerek çıktı almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Örneğin büyük boyutlu herhangi bir PDF belgesini çıkartırken bu şekilde yaparsanız istediğiniz gibi çıktı alırsınız.
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,684 14 Mart 2019 #6 güzel siteler. hergün neler öğreniyoruz şükürler olsun.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,802 14 Mart 2019 #7 big picture programı var hocam sürükleyip bıraktığınızda jpg uzantılı resmi sayfalara bölüyor istediğiniz kadar sayfaya bölüp boyutu büyütebilirsiniz
big picture programı var hocam sürükleyip bıraktığınızda jpg uzantılı resmi sayfalara bölüyor istediğiniz kadar sayfaya bölüp boyutu büyütebilirsiniz
"Ayşen" Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 18 Mart 2019 #8 eadnan' Alıntı: Yazdırma aşamasında secenekler kısmından yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... seçeneklerden nasıl oluyor acaba ayrıntılı bilgi verir misiniz
eadnan' Alıntı: Yazdırma aşamasında secenekler kısmından yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... seçeneklerden nasıl oluyor acaba ayrıntılı bilgi verir misiniz