sema_yoruk' Alıntı:hocam mebden girdiğim için müziği açamadım ama youtubedaki şarkının linkini kopyalayıp
http://www.youtube-*****.org/tr adresindeki yere yapıştırıp indirebilirsiniz hocam
bbnetin ana sayfasındaki en son mesajlar kısmını okurken başlık takıldı gözüme...ve sağ tarafta konuyu açana bakarken tahmin etmiştim karçiçeğini...tabii ki yanılmadım.... :lol:aynenbadi' Alıntı:gene karçiceğinden enstanteler" bu lazım" adam olun bulun yoksa kızar :mrgreen:
ozgur24' Alıntı:hocam buldunuz mu indirim isterseniz... videolari cevirici siteler mevcut
volkantb' Alıntı:
aynen, şu müzik lazım diye bir başlık görünce kesin karçiçeğidir diyorum. her seferinde youtube dan m p 3 e çeviren site öneriyorlar. bi türlü öğrenemedi müzik indirmeyi :mrgreen:elrond' Alıntı:bbnetin ana sayfasındaki en son mesajlar kısmını okurken başlık takıldı gözüme...ve sağ tarafta konuyu açana bakarken tahmin etmiştim karçiçeğini...tabii ki yanılmadım.... :lol:aynenbadi' Alıntı:gene karçiceğinden enstanteler" bu lazım" adam olun bulun yoksa kızar :mrgreen: