Arkadaşlar Bu Doktorla ilgili bilgisi olan varmı

Kodla Büyü

Çağrı1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mustafa ERASLAN panax diye bir ilaç veye ne ise çıkardı tv de çıkıyor herkes çok faydasını gördüğünü söylüyor tv de yakını veye kendi kullanan varmı bir yakınım için bilgi sahibi olmam lazım sonuçta para verecceğiz işe yramayan bişeyse hiç girmeyelim zaten maddi durumu iyi değil bilgisi olan varda paylaşırsa sevinirim

Eski müdür yardımcım kullandığını söyledi. Bacak damarlarında tıkanma vardı. Yürümekte zorluk çekiyordu. Tabii uzun yıllardır sigara kullanıyor. Son gördüğümde bayağı sağlıklı gördüm. Panax hakkında olumsuz bir şey söylemedi. Kanımca iyi bir bitkisel ilaç.

bende güvenmediğim için sordum arkadaşlar ama iyi şeyler de satılıyor bazen oyüzden zor durmda olan bir hastamız var bilginize başvurdum teşekkürler ilgilenen arkadaşlara

Yeni çıkan bir ilaç. Şimdilik şikayet eden olmasa bile uzun vadedeki insan vücüduna etkileri henüz bilinemez.

Babama da bir doktor kullanabilirsin demiş 1 kutu aldı 120 liraydı sanırım sonra bıraktı. Televizyonda çıkan bu tip reklamlar gerçekten de güven vermiyor..

Hocam onunla ilgili haber var, itibar etmeyin bu ilaçlara (!)

http://www.habervitrini.com/haber/sagli ... si-617806/

ANKARA - Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan yapılan açıklamada, piyasa gözetimi ve denetimleri sırasında, gıda takviyesi olarak üretim izni bulunan ''Panax'' isimli ürünün damar tıkanıklığı, tansiyon, şeker gibi birçok hastalığı tedavi ettiği şeklinde sağlık beyanı ile satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine toplatma kararı verildiği hatırlatıldı.
Bununla ilgili Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu, Reklam Kurulu tarafından da söz konusu ürünün reklamlarının yasaklanarak idari para cezası uygulanmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
''Bakanlığımızın toplatma kararına rağmen satışa devam olunması üzerine 81 il valiliğine, denetimlere kesintisiz devam olunması talimatı verilmiştir. Söz konusu ürünün bu defa SMS gibi çeşitli yöntemlerle satışının yapılmaya çalışıldığı tespit edilmiş olup, bakanlığımızca ilgililer hakkında adli ve idarî tüm kanuni işlemler yapılmaktadır.
Diğer taraftan, söz konusu ürünün hastalıkları tedavi etme şeklinde bir etkisi bulunmadığı gibi endikasyon belirtilerek sağlık beyanı ile satışa sunulması açıkça kanuna aykırıdır.''
Bakanlığa, bazı vatandaşların ürünü kullanmak için mevcut tedavilerini yarım bıraktıkları ve istenmeyen neticelerle karşılaşarak mağdur oldukları bilgilerinin ulaştığı ifade edilen açıklamada, ''
Bu sebeple daha fazla mağduriyet yaşanmaması bakımından Panax ve benzeri ürünlerle ilgili tanıtım ve reklamlara itibar edilmemesi ve herhangi bir mağduriyeti söz konusu olanların bakanlığımıza ve adli mercilere bildirimde bulunması gerekmektedir'' uyarısında bulunuldu.

Aslında yurt dışında bazı ülkelerde ilaç reklamı serbest ve güvenilir markalar da reklemını yapabiliyor rahatlıkla. Ancak ülkemizde ilaç reklamı yasak. Bu nedenle reklam verenler bir şekilde ya yasal açıklardan faydalanmaya çalışıyorlar ya da direk yasağı deliyorlar. Dolayısıyla attıkları bu ilk adımla bile güven mefhumunu ortadan kaldırıyorlar insanların nezdinde.

Bi ara nette bayagi arastirma yaptim bu eleman hakkinda ama kendi kisisel ve reklamlarindaki diger websitelerinde dahi nokta kadar ozgecmis bulamadim. Kimdir nedir necidir muamma...

Gelelim ilacina... Zaten arkadas resmi aciklama vermis ama ben de arastirmalar sonucunda forumlarda mealen su aciklamalara denk geldim;

- telefon actim etki olmadigini soyledim 2 kutu daha almam gerektigini soylediler. 90 tl den 2 kutu daha 180 e aldim. Sonuc yok

- ilaci kullandiktan sonra daha kotuye gittik

- dr kendisi aradi. Nasil gidiyo? Mutlaka duzenli kullanin dedi. Kullaniyoz simdi bakalim artik.

Benim edindigim izlenim su;
Dinlenme tesislerinin lokantasi gibi. Ne de olsa 1 kere gelcen. Lezzet de olsa ucuz da olsa bi daha gelmeyecen. Onun icib lezzet de paha da bosver gitsin.
Sen o ilaci alican faydasini gormeyecen bela okuyacan kufur edecen hepsi bu. Eleman da senin ve senin gibilerin 120 tl leri ile cebini dolduracak. Mesele bu.

Onun icin salla gitsin. Nette veya cevrende adamakilli arastirma yap bul doktorunu tedavini ol. Oyle sarlatanlara bi sakiz parasi bile koklatma.

ilac veya takvıye ne ısım verırsenız ben babm ıcın 4 kutu kullandım damar tıkanıklıgı vardı ve su ana kadar hıc bır sıkıntı yasamadık .cokta faydasını gorduk.haberlerı gosterıp ıtıbar etmeyın dıyen arkadas kullandınmı bılıyorsun bu ılac eczanlerde satılsın dıye adamlar yalvardı kabul gormeyınce karalama haberlerı basladı o yuzden kullanana sorun sonra cevap yazın .... element uydurmayın pıyasada 2 cesıt panax var bırısı bır alana bır bedeva dıgerı 119 tl kutusu ıcerısınde 90 adet var ve 4 kutu kadar kullanılması gerekıyor

İlacına güvenen alır ilaç olarak lisansını, gereklerini yerine getirir, eczanelerde satılır, doktorlar yazar, parasını devletten alır. İlacına güvenmeyen de gıda takviyesi adı altında böyle ucuz vaadlerle milleti kandırır.

Kardeşim var mı iddian; ben kimsenin yapamadığını yapıyorum, damarlar açılmaz diyor doktorlar ben açıyorum diye, buyur lisansını al, kur ilaç şirketini, doktorlar yazsın, biz de eczanelerden alalım, sen de paranı kazan.

sabahları okula giderken bir ağabey ile arkadaş olduk kendisi bitkisel ürünler satıyor.Dediği şu:hocam reklamlarda satılan ürünlerin 100 çeşidi var bunlar nurs fabrikasından çıkıyor ama şişelenip kutulanıp firmalara verildiğinde saklaması üstündeki etiketin değiştirilmesi yada kutunun açılıpiçe birşeyler ilave edilmesi durumu var dedi aynı ürünün taklidi bir ton çeşit fiyatı var hangisi iyi?
En önemlisi hap haline getirildiği için her ne kadar gıda takviyesi veya bitkisel olsada yan etkileri var vucutta atom bombası etkisi yapıyor adrenalin yükselebilir kalp krizi bile geçirebilirsin dedi.
Benim anlamadığım sağlık bakanlığı bunları niye denetlemez???

Bakanlık televizyon reklamlarını yasaklamıştı bu adamın.

en iyisi şöyle yemek:mesela ısırgan otu topla yıka git fırında ısırganlı pide yaptır.Madımak topla sarımsak yoğurtlu yap ye.Neymiş hap?

şimdi yice kafam karıştı ne ise bakalım görelim bir kullanadan birebir bir görüşme yapalım olmazsa
yineede ilgilenen bilgi veren arkadşlara çok teşekkürler

Çağrı1' Alıntı:
Mustafa ERASLAN panax diye bir ilaç veye ne ise çıkardı tv de çıkıyor herkes çok faydasını gördüğünü söylüyor tv de yakını veye kendi kullanan varmı bir yakınım için bilgi sahibi olmam lazım sonuçta para verecceğiz işe yramayan bişeyse hiç girmeyelim zaten maddi durumu iyi değil bilgisi olan varda paylaşırsa sevinirim
Hocam şu linki bir inceleyin isterseniz.
http://www.biliyormuyuz.com/kalp-damar- ... sel-tedavi
Para kazanmak için reklamlarla yapılan satış kim tarafından yapılırsa yapılsın bana güven vermiyor.

hap kapsül yapsalar bile bunun oranlarını karıştırmak formüle etmek biraz bilimsellik ister öyle atölye işi olmaz burada doktorlar uzmanlar hekimler çalışmalı ve hatta sağlık bakanlığı bunu denetlemeli.Ben dünyada bu bitkisel tedavi işine sadece NEPAL'de inanırım adamlar baharatları karıştırmasını çok iyi biliyorlar.

bahtsız_bedevi' Alıntı:
Çağrı1' Alıntı:
Hocam şu linki bir inceleyin isterseniz.
http://www.biliyormuyuz.com/kalp-damar- ... sel-tedavi
Para kazanmak için reklamlarla yapılan satış kim tarafından yapılırsa yapılsın bana güven vermiyor.
ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM ZAHMET ETMİŞSİNİZ

bizim bir arkadaşın babası kullanıyor hocam ama nasıl bilmiyorum ancak size eylülde yazabilirim durumunda bi gelişme varnı diye

okulda bir öğretmen arkadaş kullandı 2 ay iyi olduğunu söyledi.. enerjisini arttırmış, zayıflatmış, vb.. ama bende pek güvenmiyorum belki pisikolojik olabilir.. kendi aç kaldı yürüyüş yaptı vb..

BBNET
Geri