Arkadaşlar Bu Araca Yorumlarınız Ne Olur

Kodla Büyü
Bu aracı tüplü kullanamazsınız hocam. Benzinli binmekte motor kucukte olsa tuzludur. Ayrica 1.2ler tutmaz. Sol 2 kapidaki hasarda da direk hasar almissa oda sikintidir. Ancak surtmeyse sıkıntı degil. Ben olsam almam almadimda. Anneme 2012 punto aldik. Paramiz ona yetti. Alırken şüphelerim vardi ama süper. Bende 2011 dizel Corolla var. Sehir icinde puntoyu suruyorum. İnceleyin derim.

her_dem' Alıntı:
Bu aracı tüplü kullanamazsınız hocam. Benzinli binmekte motor kucukte olsa tuzludur. Ayrica 1.2ler tutmaz. Sol 2 kapidaki hasarda da direk hasar almissa oda sikintidir. Ancak surtmeyse sıkıntı degil. Ben olsam almam almadimda. Anneme 2012 punto aldik. Paramiz ona yetti. Alırken şüphelerim vardi ama süper. Bende 2011 dizel Corolla var. Sehir icinde puntoyu suruyorum. İnceleyin derim.

teşekkürler hocam.

Bir malı durduk yere ovmem. Hele 35000 lira verilecekse o mebale girmem. Ama 2012, tuplu, otomatik, abs, asr, startstop, yokuş kalkiş sistemi, city mod sürüş (direksiyon kuş gibi hafif oluyor) eco mod vb. Alın demiyorum ama inceleyin derim punto evoyu.

her_dem' Alıntı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2609/detay hocam buna yorumun ne olur

Hocam zevk meselesi ama 1. ilandaki aracın ön konsolu çok çirkin değil mi? 2-3 dekinin de güzel değil bence ama 1 e nazaran daha iyi. 2. ilanda arka kapı ve çamurlukta ezik var. Onu Boyasız yapabilirler yakından bakmak lazım ama en az boya kadar para tutar, ama boyalı olmaz iyi yanı o. Düzeltip boyatırsanız hep para ödeyeceksiniz hem de aracın fiyatı düşecek. TR de böyle. Çizik olsun yapılmasın, güneş yanığı olsun boyanmasın, tertemiz boyanmış arabadan daha değerlidir..Ayrıca bu rakamlara temiz dizeller de bulabilirsiniz bence. C3 hatta c4, punto, fiesta, CORSA, 207 gibi...

rock' Alıntı:
Hocam zevk meselesi ama 1. ilandaki aracın ön konsolu çok çirkin değil mi? 2-3 dekinin de güzel değil bence ama 1 e nazaran daha iyi. 2. ilanda arka kapı ve çamurlukta ezik var. Onu Boyasız yapabilirler yakından bakmak lazım ama en az boya kadar para tutar, ama boyalı olmaz iyi yanı o. Düzeltip boyatırsanız hep para ödeyeceksiniz hem de aracın fiyatı düşecek. TR de böyle. Çizik olsun yapılmasın, güneş yanığı olsun boyanmasın, tertemiz boyanmış arabadan daha değerlidir..Ayrıca bu rakamlara temiz dizeller de bulabilirsiniz bence. C3 hatta c4, punto, fiesta, CORSA, 207 gibi...

teşekkürler hocam haklısınız.

ibrahim_hoca' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-temizi-yok-251905251/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5120/detay

arkadaşlar bu mesajdaki otomobillere yorumunuz ne olur.

Hocam aşağı yukarı baktığınız fiyat bandında corolla 1,6 sol otomatik, yahut corolla 1.6 terra otomatik araçlarda alabilirsiniz. LPG de çok az yakarlar, otomatik şanzımanı çok iyidir.

Hocam Balıkesir civarı bana da temiz Polo Bluemotion 1.2 tdi bakıverin :D Temizliğine göre 40 bine kadar çıkabilirim.Ben corsaları sevmiyorum.O segmentte fiesta ve poloyu tek geçerim.polo boş ama değer yitirmeyen kaliteli araç.Fiesta dolu ve kullanan herkesi memnun eden piyasası olan araç.

BBNET
Geri