Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben meb.k12.tr yönetim paneline giremiyorum....
Arkadaşlar ben meb yönetim paneline girmek istediğimde...daha önceden farklı ip ile girdiğiniz için giremezsiniz diyor....ve ip adresi yenile dediğimde işlami gerçekleşitiremiyor ve yeniden dene uyarısı alıyorum...ne yapmalıyım....
aynı sorun bende de çıktı,yeni IP tanımlamak için okul mail adresine mail geliyo, onayladıktan sonra girebiliyoruz ancak...Çok saçma olmuş,hep aynı yerden mi gireceğiz nete..
arkadaşlar panele giremiyorum,yeni web adresi almak için ilsis bilgileri ile giriş yapmaya çalıştığımda girmiyor hatada vermiyor o şekilde kalıyor farklı tarayıcılarda farklı bilgisayarlarda farklı internette denedim ama sorun aynı,bir önerisi olan bana yardımcı olabilecek varmı
Arkadaşlar merhaba benim sorunum da sizinki ile aynı.Panele eski kurum kodu ile girebiliyordum.Yenileri ile giremiyorum.Okulda kullandığım bilgisayar normal hatta bağlı yani değişken ip.Ben bu panelin sabit ip ile çalıştığını bilemediğim için tek bir kullanıcı oluşturmuştum.Sonç itibari ile eski mail adresine giriş yapamadığım için sisteme giriş yapamıyorum.Fakat benim kafamın takıldığı nokta şu; bana mail adresine mesaj göndereyim mi dediğinde "Web Sayfasını yeniden görüntülemek için, web tarayıcınızın daha önce gönderdiği bilgileri yeniden göndermesi gerekiyor....." diye bir hata mesajı veriyor. Sanki ben eski maile girebilsem dahi o mesajı mail adresine atmıyormuş gibime geliyor. Hata mesajının ne olduğu ve sorunumun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı?
teşekkürler hocam belki bi düzenleme vardır o zaman 2 saattir uğraşıyorum her seferin yeni mail gelmiyor mu acaba diye düşündüm diğer mailleri tıkladım ama yok açılmadı
teşekkürler hocam belki bi düzenleme vardır o zaman 2 saattir uğraşıyorum her seferin yeni mail gelmiyor mu acaba diye düşündüm diğer mailleri tıkladım ama yok açılmadı
Hocam teşekkürler önceden hep gelen kutusuna gelince spama falanda baktım yoktu kurcalayınca 25 teene ip yenileme maili gelmiş bilemm :? Çok teşekkürler