arkadaşlar alan adı almak istiyorum!!!

Kodla Büyü

hmmtklnc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bildiğiniz uygun,hesaplı,güvenilir adres alabileceğimiz bir yer var mı?

ingilizceniz varsa Godaddy.com öneririm, dns vb. yaptığınız değişiklikler çok kısa sürede geçerli olur. Birinci elden yani ;) Ayrıca google da godaddy coupons diye aratırsanız kupon indirimlerini kullanarak sitelerindeki fiyattan daha ucuza alabilirsiniz. .com 6.95$ alınabiliyor sanırıım

hocam bazı alan adı kayıt siteleri var ucuza yapacaz diyor sana adresi soruyor sen yazıp sorguladığın anda veritabanına kaydediyor. Oradaki adamlar kontrol ediyor güzel adres ise senden önce satın alıyor

Arkadaşlar ben www.markum.net ten hosting ve domain alışverişi yapıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat fatura istiyorum fakat adamlar göndermiyorlar. Markum.net hakkında bilgisi olanlar varsa beni bilgilendirirlerse sevinirim. Fiyatları oldukça uygun.

Türkiye firmalarıyla çalıştım hizmetler ne yazıkki kötü. karşına cıkan eleman senin bildiğinin yarısını bilmiyor. Özellikle mesai saatleri dışında ararsanız, karşınnıza çıkan kişi herlade oranın bekçisi dersiniz. Yabancı HOST firmaları ise Çok farklı, herşeyde oldugu gibi HOST işinde de profesyoneller.

Host için HOSTGATOR u tavsiye ederim. 7/24 canlı destekleri var mükemmel. Fiyat uygun, kupon kulllanarak daha da ucuza alıyorsun. Nasıl alacağınızı http://hostgatorturkey.com/hostgator-da ... i-anlatim/ adresinde anlatmışlar.

Domain için ise ben Godaddy derim ordan nasıl alacağınızı ise http://www.domainindirimkuponu.com/goda ... k-resimli/ adresinde anlatmışlar.

Sanırım bukadar yeterli olmuştur... ;)

güzel bir kaynak konu olmuş helal olsun ilk defa işe yarar bir şekilde cevaplar verildiğini görüyorum.

isimtescile bakarsanız bir sürü şikayet görürsünüz. Ucuz domain sitelerinden bayiiliğim bile vardı ancak süresini kaçırınca hemen açık arttırmaya açtılar. Böyle sakıncaları olabiliyor yani ucuz etin yahnisi. İhs aslında pahalı falan değil ve çok sağlam bir firma. Host ve domain konusunda çok kazık yemiş, bir çok ofissiz tek kişilik şirketler görmüş biri olarak domainde ihs, hosting de hostgator, türkiye konumlu hostingde ise netinternet'i tek geçerim.

BBNET
Geri