arkadaşlar acil yardım . boş derse girme konusu

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
447
Arkadaşlar rize de bir okulda btr yim . Bu zamana kadar boş derse girdiğim için artık bu sene bos derslere gırmeyecegımı soyledım. Şimdi de idarı gorewmıs sana verılırmıs dıyor ve bos derse sokmak ıstıyorlar.Ne yapmalıyım. Idarı gorev nasıl verılır haklılar mı acıl cevap beklıyorum
 
veremezler.Sen idareci değilsin sınıf öğretmeni değilsin nöbetçi öğretmen değilsin...
 
Bu konuyla ilgili sene başında soyledım . Çok girdim artık girmicem dedim. Yeni bir kılıf buluyorlar anladığım kadarıyla. İdari görevlendirmeyle boş derse giriyormussun diyor müdür bey.
 
idari görevi tebliğ etsin o zaman , sayıyla yazıyla.
o belgeyle sizde itiraz edersiniz, görev tanımımda böyle bir ibare yok diyerek.
 
Hocam bu nasıl bir saçmalıktır. Yazıda açık açık belirtilmiş bt rehber öğretmenliği görevini yaptığı okulda nöbet de dahil olmak üzere hiçbir görev verilmez diye. Siz boş derse girecek joker eleman mısınız? Hem siz o dersteyken bir teftiş olsa bt rehber öğretmeni görev başında değil diye olay yine size patlar, kabul etmeyin kesinlikle hocam. İlle de diretirlerse ilde sizden sorumlu koordinatöre bildirin durumu.
 
Bana bu görevimi yazılı tebliğ edin ve bu görevi neye dayandırarak verdiğinizi yazıya ekleyin de hocam.Verdikleri yazı da evrak kayıta girmemişse bu yazı resmi değil deyin oturun.
 
aptal bunlar yemın edıyorum agzımı bozacagım sımdı . sag olun arkadaslar. Olmadı hepsi gıcık olsun bana muhtaclar zaten
 
bilisim5587' Alıntı:
aptal bunlar yemın edıyorum agzımı bozacagım sımdı . sag olun arkadaslar. Olmadı hepsi gıcık olsun bana muhtaclar zaten

Hocam burada yazdıklarınızı idarecilerinizin yüzüne karşı söyleyin hiçbir problem kalmaz, görevlendirme yazınızdaki görev ve sorumluluklar yazısı cebinizde dursun şak yapıştırın gerekince, en fazla diyalog sıfıra iner bundan zarar gören de siz olmazsınız...
 
Bir sınıfın dersinin boş olması durumunda o sınıfa;

1. Nöbetçi Öğretmen girer ( Bu yüzdendir ki "nöbet görevi öğretmenin dersinin en az olduğu güne yazılır" ibaresi vardır)
2. Müdür yardımcısı girer
3. Müdür Baş. Yard.
4. Müdür

girer.

Eğer size böyle birşey söylüyorsa Hocam siz neden girmiyorsunuz. Boş geçen derslere sizin girmeniz gerekiyor dediğinizde nasıl bir cevap verecek merak ediyorum.
 
Açıkçası hocam sizde adamları alıştırmışsınız eskiden. Bende bugün 3. saat bir sınıf aldım ama rica minnet aldım. Dersim boştu okulda durup sınav soruları hazırlayacaktım zaten bilgisayar sınıfına gelsinler dedim. Normalde boş zamanımda okuldada durmam BTR olmadığım için. Sizin durum ise BTR yönetmeliğinde net ifadelerle yazıyor. Nöbet dahil herhangi bir görev verilemez diye. Siz ilk olarak yazılı olarak tebliğ etmelerini isteyin üstte yazan arkadaşlar gibi. Bunu istedikleri anda sendika ile görüşüp hakkınızı arayan bir dilekçe yazın derse girmek gerekiyorsada girin imza felan atmadan deftere 1 2 dk sonra çıkın gidin olmadık bir bilgisayara format felan atın zaman geçsin soran olursa işim vardı gittim dersiniz.

Babalarının malı sanki okul. Boş derse girecek adamlar sırası ile belli zaten. İlk Nöbetçi Öğretmen girer yoksa Müdür yardımcısı girer yoksa Müdür girer.
 
Geçen yıllarda iyilikten maraz doğar cümlesini tam anlamıyla yaşamış biri olarak, idare tarafından bile verilmiş olsa da eğer göreviniz değilse ki değil, nazik bir dille geri çevirin, size bunu resmi yazı ile tebliğ etmelerini söyleyin, tebliğ edilince de görevlendirme esaslarınızın yazılı olduğu evrakla itiraz dilekçesini idareye gelen evrak kısmına kaydettirin bir örneğini de kendinizde bulundurun, sorununuz çözümlenir. İşin doğrusu en başında göreviniz olmayan şeylere hayır diyebilmek.
 
Gelen evrak kismi kurum netteki gelen evrak mi hocam tam olarak nasil . Ben bunu yapacagim bana dilekcenin bir örneğini yollar mısınız
 
Hocam bende BT öğretmeni idareciyim. BTR ye idari görev verecek idareciyi öttürürler. Müdürüne öyle söyle. Dilekçe ile BTR görevlendirmesi yazında yazması gereken "Görevi dışında idari görev verilemez" ibaresini yedir onlara. Ya da BTR genelgesini ek yaparak şu şu sebeplerden dolayı idari görev verilemez şeklinde dilekçe yaz. Böyle işgüzar fosiller yüzünden birlik sağlanamıyor zaten türkiyede. Bir hhalt bilmeyip çok şey biliyormuş gibi görünüp bir üstüne yaranmaya çalışan işgüzarlardan bahsediyorum
 
Sag olun hocam neler neler donuyor okulda anlatamam. Yalakalik yapanlar evde yatarken ders saatinde gelirken ben bos ogretmen olarak görülüyorum. Bir kere daha bos derse girmemi teklif etmelerini bekliyorum. Cevap veren arkadaslara teşekkür ederim
 
Yazı ile başvurun dilekçe ile yani. 15 gün içinde cevap verilecek zorunlu olarak dilekçe kanununa göre. Ama ek yapın mutlaka yasal dayanak gösterin iyi anlasınlar.
 
Geri
Üst