Arkadaşlar şu arabaya bakar mısınız?

Kodla Büyü
Sen kasayı beğenmişsin ama bu araba çok hantal duruyor hem de 1.4 hem de benzinli
Alım tavsiyesi değildir(Borsa gibi oldu ama napalım :D )

125.000 km'de, yaklaşık 10 yaşında ve benzinli bir arabaya 16.000 tl para bence verilmez hocam...hele birde skoda olursa...

broker_2007' Alıntı:
125.000 km'de, yaklaşık 10 yaşında ve benzinli bir arabaya 17.500 tl para bence verilmez hocam...hele birde skoda olursa...
hocam bence araba güzel ama yaşına ve km göre pahalı

Bunlara hatchback mi deniyor?

2006 modeli adapazarında araba pazarında geçen hafta 17.500 idi.
Bunların az yaktığını biliyorum. Ayrıca motorunu da wolkswagen yapıyor.

Tek kelime. Beğenmedim. Bunu alacağına 2005-2006 tüplü temiz clio al. Hatta 2007-2008.

Üstüne cıkarım diyorsan megane-2 full den şaşma. ( 25-30 arası )

technolog' Alıntı:
Tek kelime. Beğenmedim. Bunu alacağına 2005-2006 tüplü temiz clio al. Hatta 2007-2008.

Üstüne cıkarım diyorsan megane-2 full den şaşma. ( 25-30 arası )

Reno mu? clio? 25-30 bine reno megane :D hocam abartma o paralara ne arabalar var. Dandik reno mu alınır allah aşkına

Araba sedan arkadaşlar. ayrıca fiyatta 14750 ye indirdim. Halen kararsızım. pazarlık yaptık ama çamura yatacam galiba.

dostum beğendiysen içine sindiyse al gitsin fazla düşünme bu paraya neolacak clioa dan iyidir yada üstüne 30 daha koy focus al :)

hocam expertiz yaptır masraf çıkarsa fiyatdan düşersin fiyat güzel beğendiysen al

aresbel3' Alıntı:
Araba sedan arkadaşlar. ayrıca fiyatta 14750 ye indirdim. Halen kararsızım. pazarlık yaptık ama çamura yatacam galiba.

Hocam araba iyi olsa satıcı 14750'ye kadar inmez bu birr..

İkincisi bu km'de bu aracın kesinlikle bakım ve değişecek parçaları çoktur...Özellik desen pek yok, klima dijital demiş ama fotoda manuel, extra bi özellik göremedim.. Bu araç yerine 2002-2005 arası opel astra bakabilirsin aynı paraya..

wgolf' Alıntı:
hocam expertiz yaptır masraf çıkarsa fiyatdan düşersin fiyat güzel beğendiysen al
Hiç aklımda yoktu,, içime kurt düşürdünüz gittim expertiz yaptırdım. 50-100 tl arası bir masraf çıktı. ön sol tampon demişlerdi sağ tamponda da boya çıktı.

karanfil44' Alıntı:
Çünkü aldım hocam...

aresbel3' Alıntı:
wgolf' Alıntı:
Hiç aklımda yoktu,, içime kurt düşürdünüz gittim expertiz yaptırdım. 50-100 tl arası bir masraf çıktı. ön sol tampon demişlerdi sağ tamponda da boya çıktı.

karanfil44' Alıntı:
Çünkü aldım hocam...

hocam biraz deneyip aracın artısını eksisini paylaşırsan sevinirim çünkü bende dizeline bakıyorum :D

aldığınız arabanın durumu nedir bilmiyorum.Ama ben 2007 lpg li aracını kullanıyorum.Gayette memnunum.Yol tutuşu ve parçalarının volkswagen olması bana güven veriyor.yakıt açısından da ideal.Bahsedilen fiyatlara da modelli, parça bakımından kaliteli, yakıt tasarruflu avrupa araba zor bulunur.

BBNET
Geri