Arkadaşlar Şu İşe Bir El Atın (Renkli Yazıcı)

Kodla Büyü

Kalite, uzun süre dayanıklılık, az sorun?

• Brother

Oy: 9 81.8%
  • HP

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
Brother orijinal mürekkeple kullanıyorum. (Araştırmalarım beni ona yönlendirmişti) Ara arabir kaç kez daha aldım, aldırttım. Fiyat / Performans ürünü.

yeni x30 lu serilerde, DT100 isimli yeni mürekkebe geçmiş. Bunlar şu an sadece Vatanbilgisayar'da var. Umarım yaygınlaşır.

Brother orijinal mürekkeple kullanıyorum. (Araştırmalarım beni ona yönlendirmişti) Ara arabir kaç kez daha aldım, aldırttım. Fiyat / Performans ürünü.

yeni x30 lu serilerde, DT100 isimli yeni mürekkebe geçmiş. Bunlar şu an sadece Vatanbilgisayar'da var. Umarım yaygınlaşır.
Farkı ne o mürekkebin? Linkte verdiğim cihaz fena değil o halde

Kesinlikle epson ama illa hp isterseniz hemen göndereyim kartuş alın kullanın, ben bıktım, biraz da siz uğraşın.

Farkı ne o mürekkebin? Linkte verdiğim cihaz fena değil o halde
Daha önce t810 ve t820 kullandım, yakın zamanda t930 aldık, eşimin sınıfına.
Uyumlu mürekkep olarak DT100 öneriyor. Farkını bilmiyorum. Ancak brother bozulduğu zaman yaptırmak yenisini almaktan daha pahalı olduğu için bozulmaması için orijinal tercih ediyorum.

Okulda kullanacaksanız Pardus ile en sorunsuz sorunsuz çalışan hangisi?
Şıklarınızda yok, elemişsiz, bir bildiğiniz vardır. Bilgi olsun diye yazıyorum, epsonL3242 otomwtik tanıyor, istenirse sadece gelişmiş ayarlar için sürücü kurmak ama gerekiyor, ama Canon yazıcılar kabusmuş ..

eğer siz aldığınız çıktıların renkli olmasını ve sürekli çoklu baskıda f/p almak istiyorsanız, Brother (tek geçerim.)
eğer siz aldığınız çıktılarda renkli ve fotoğraf/illüstrasyon baskı görsel derinlik almak istiyorsanız Epson (eşdeğerleri var.)
HP tavsiye etmem, HP marka yazzıcılar artık üst seviye profesyonel cihazlara ağırlık verdiler, ev kullanıcısı f/p ürünü olarak görülmüyor.

İkisinin arasında Brother derim. Epson olsa onu seçerdim. Hp'yi tek kalsa bile seçmem.
Kartuşlu yazıcılar zamanından kinim var, yedek kartuşu yazıcıdan pahalıya satıyordu vicdansızlar.

bildiğim kadarı ile epson ve brother aynı baskı kafasını kullanıyor. ikisinde de orjinal mürekkep ve en az haftada bir iki çıktı alırsanız sorunsuz kullanırsınız.

canon yok mu arkadaşlar seçenekler arasında. ben de eve bir yazıcı bakıyorum hem ödev hem fotoğraf filan da basarım dedim ve Canon PIXMA G3430 öneresi geldi chatgptden. sizler ne düşünüyorsunuz?

Hocam brother'i bilmiyorum ama HP'yi alma derim çalıştığım okulda (ilkokul) sınıf öğretmenleri sınıflarına aldırdılar velilere ancak en erken arıza veren ve kurulumu en sıkıntılı olan HP idi. Bilginize...

Epson L386 kullanıyorum. Kaç yıl oldu alalı hatırlamıyorum. Daha bir kere ne bir hata verdi nede kağıt sıkıştırdı. Bir dünya da resim kağıdına resim bastım. Dikkat etmen gereken en önemli şeyler, modeme yakın olsun, boyalar tamamen bitmeden ekleme yap(Yapmazsan borulara tekrar boya eklemek için bilgisayardan yapman gereken bazı şeyler var), arada birde kafa temizliği yap bu kadar. yeni çıkan üst modellerde daha kötüye gittiğini düşünmüyorum öğretmen arkadaşlarıma hep epson un L serisini satın aldırdım. Daha kötü yönde geri dönüş yapan çıkmadı. Yazın 3 ay hiç kullanmadığım zamanlarda oldu orjinal boyasını kullandığın sürece donma kuruma vb birşey ile karşılaşmazsın.

Epson L serisi derim bende 12 yıldır farklı farklı modellerini farklı yerlerde kullanıyorum. Sağlam ve tasarruflu bir makina maşallahı var. Tabi çok az bir farkla da brother dublex basan serilerden de alınabilir.

ilksms
Geri