ARKADAŞLAR BU GALERİDEN VE ARAÇTAN UZAK DURUN

Kodla Büyü
iş ahlakı olan esnaf kalmamış ülkemizde.nereye giderseniz gidin herkes birilerini kazıklama peşinde.küçüğü büyüğü aynı...

Büyük konuşmak istemem ama bir tanıdığım galericilik işine girse selamı sabahı hemen keserim. Hayatımda bu kadar rahat yalan söyleyen insanlar görmedim. Bir çoğuda müslüman geçinir. Sivas'ta ben de yaşadım benzer bir olay. Çok şükür ki ucaz atlattım...

neden sahibinden.com, şikayetvar gb
yerelere şikayet etmiyo.. internetten bulabildiği üye olabildiği ne kadar yer varsa yazsın. hatta mail zinciri yapsın o galeriyi batıralım beraber :lol:
sahinden.com a şikayet ettim bile

Geçen bir öğretmen arkadaş anlattı. Arkadaşı izmirden araç almaya gidiyor. Araç megane. 40bin km. İstanbuldan izmire gidiyor yetkili servise gösteriyor ve servis OK diyor ve arabayı alıp dönüyor. Fiyatta uygunmuş tabi. Sonra istanbulda yetkili servise giriyor araç en son 250binde yetkili servise girmiş. Sonradan öğreniyorki aracı satan adam yetkili servisle birlikte KM olayını gizlemişler. Yani bilmediğiniz yerlerdeki yetkili servislere de güvenmeyin. Servise baktıracaksanız mutlaka ekspertiz yaptırın ve bir rapor alın elinizde belge olsun.

fatihkultukturkan' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-yeni-tip-otomatik-benzinli-ford-focus-collection-79110171/detay

arkadaşlar ilandaki aracı okuldan bir arkadaşımız almıştı galeriden. bursada aracı servise soktu aracın 245 binde geçen sene mayıs ayında servise giriş yaptığını öğrenmiş yani km düşmüş. araç intercity e kayıtlıymış.ordan alınıp plaka değiştirilip km değiştirip satışa sunulmuş. arabanın içi dışı çok temiz evet biz inanamadık bu km olduğuna çünkü içinde hiçbir sorun eskime yok. onuda öğrendikki intercity kendi servisinde kendi fiosunda olan pert araçlardaki sağlam parçaları diğerleriyle değiştirip öyle satıyormuş. arkadaş bunu öğrenince araçla beraber galeriye geri gitti. tabii parasını kurtaramadı aracı değiştirdi. 110 bin km bi alt kasada başka ford aldı. ama bu aldığı araba verdiği parayı etmez. zararda yani arkadaşımız hemde soğudu. ve gördükki galeri yine aynı km yazıp yine aracı ilana koymuş başka birileri bu işten zara r görmesini istemem. araca gidip bakılınca km anlaşaılacak bir unsuru yok denildiği gibi tertemiz ama km en azından şuanda 280 binde haberiniz olsun ve bu galeriye hiç güvenmeyin!
Arkadaşın aracı almadan servise götürecekti. Onun için bir araba alıyorsan 50-100 demeyeceksin yetkili servisine götürüp neyi var neyi yok sorduracaksın.
:+1:

ben her düşündüğümde beddua ediyorum. haram olsun diyorum. kimseye güvenmeyeceksin. bazı arabalarda km düşürülmüşse belirlenemiyor. ancak ya servis kaydı ya da muayeneye girdiğinde belli oluyor. haram zıkkım olsun doğru bir insan yok mu yav. kazalı ,km düşük ve her ne varsa söyleyebilen var mı yok ben görmedim daha. ancak Allah korkusu olan doğru söyler yalan söylemez.
her aklıma geldiğinde beddua ediyom. burnundan fitil fitil gelsin diye.

BBNET
Geri