ARKADAŞLAR BU GALERİDEN VE ARAÇTAN UZAK DURUN

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0171/detay

arkadaşlar ilandaki aracı okuldan bir arkadaşımız almıştı galeriden. bursada aracı servise soktu aracın 245 binde geçen sene mayıs ayında servise giriş yaptığını öğrenmiş yani km düşmüş. araç intercity e kayıtlıymış.ordan alınıp plaka değiştirilip km değiştirip satışa sunulmuş. arabanın içi dışı çok temiz evet biz inanamadık bu km olduğuna çünkü içinde hiçbir sorun eskime yok. onuda öğrendikki intercity kendi servisinde kendi fiosunda olan pert araçlardaki sağlam parçaları diğerleriyle değiştirip öyle satıyormuş. arkadaş bunu öğrenince araçla beraber galeriye geri gitti. tabii parasını kurtaramadı aracı değiştirdi. 110 bin km bi alt kasada başka ford aldı. ama bu aldığı araba verdiği parayı etmez. zararda yani arkadaşımız hemde soğudu. ve gördükki galeri yine aynı km yazıp yine aracı ilana koymuş başka birileri bu işten zara r görmesini istemem. araca gidip bakılınca km anlaşaılacak bir unsuru yok denildiği gibi tertemiz ama km en azından şuanda 280 binde haberiniz olsun ve bu galeriye hiç güvenmeyin!

insan 2.elden soğuyo valla.gidip bu kadar parayı ne idüğü belirsiz 2. ele vermektense 0 dacia al gitsin.kafan rahat tertemiz bin

evrim0626' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-yeni-tip-otomatik-benzinli-ford-focus-collection-79110171/detay

arkadaşlar ilandaki aracı okuldan bir arkadaşımız almıştı galeriden. bursada aracı servise soktu aracın 245 binde geçen sene mayıs ayında servise giriş yaptığını öğrenmiş yani km düşmüş. araç intercity e kayıtlıymış.ordan alınıp plaka değiştirilip km değiştirip satışa sunulmuş. arabanın içi dışı çok temiz evet biz inanamadık bu km olduğuna çünkü içinde hiçbir sorun eskime yok. onuda öğrendikki intercity kendi servisinde kendi fiosunda olan pert araçlardaki sağlam parçaları diğerleriyle değiştirip öyle satıyormuş. arkadaş bunu öğrenince araçla beraber galeriye geri gitti. tabii parasını kurtaramadı aracı değiştirdi. 110 bin km bi alt kasada başka ford aldı. ama bu aldığı araba verdiği parayı etmez. zararda yani arkadaşımız hemde soğudu. ve gördükki galeri yine aynı km yazıp yine aracı ilana koymuş başka birileri bu işten zara r görmesini istemem. araca gidip bakılınca km anlaşaılacak bir unsuru yok denildiği gibi tertemiz ama km en azından şuanda 280 binde haberiniz olsun ve bu galeriye hiç güvenmeyin!
Arkadaşın aracı almadan servise götürecekti. Onun için bir araba alıyorsan 50-100 demeyeceksin yetkili servisine götürüp neyi var neyi yok sorduracaksın.

içinizin rahat olması için paraya kıyıp sıfır alacaksınız ya da sıfır alıpta çok iyi bildiğiniz birisinden alacaksınız...yoksa kabus görebilirsiniz...

yahu arkadaslar alıcı mı suclu oluyor şimdi sıfır almadıgı için yada karşı tarafa güvenip araca rapor almadıgı için?

Hırsızın hiç mi sucu yok???

Hırsız zaten hırsızdır. Allah iki dünyada da gün yüzü göstermesin. Arkadaşın mahkemeye yada yetkili mercilere şuç duyurusunda bulunabilir. Tüketiciyi yanlış bilgilendiriyor diye.

Geçenlerde arkadaşlardan biri de aynı duruma düşüyordu. "Servise götüreceğim, dediğin gibi çıkarsa alırım, servis ücreti bana ait, çıkmassa sana ait" deyince satıcı hemen vazgeçmiş..

Birde geçen yıl dizel bir reno symbol'e bakıyordum adam sadece sol arka tekerleğin üstünde biraz sorunvar dedi. Servise götürdüm. Arka bagaj kapağı değişmiş.. Adam şaşırmadı bile. bende bir polisten aldıydım, bilmiyordum dedi. Ben de yedim tabi. Kahramanmaraş da sanırım çıraklık eğitim merkezinde öğretmendi. Bir de ilanında yok çok temizdi, böyle temiz bulamassınızdı vs döktürmüş. Abim ilanı görünce kesin birşeyler var dedi :) dediği de çıktı.

Gözboyama dizboyu.Allah kötülerin şerrinden korusun AMİN
siteden izlediğim bir araçtan bir örnekte ben vereyim

bu araç kazalı satılık 8500 etiketliydi

bu hale gelmiş ve 13450 etiketle satıldı.
satanlar sitede izbırakmadan tüm ilanlarını siliyorlar.

Ekli dosyalar

• 5.jpg
    5.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 1,873
  • 6.jpg
    6.jpg
    29.7 KB · Görüntüleme: 1,873
  • 7.jpg
    7.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 1,864
DEKANLARA MAİL ATTIK MI?
Hadi Arkadaşlar Bi ZAHMET!

söylemesi üzücü ama para böyle kazanılıyor bu sektörde. Galerici arkadaş var "Allah korkun varsa bu işi yapacağına git pazarda çamaşır sat daha iyi kazanırsın" derdi.

kily' Alıntı:
DEKANLARA MAİL ATTIK MI?
Hadi Arkadaşlar Bi ZAHMET!

mail atmakla hiç bişey olmuyor ama bilişimciler başka bişey yapamıyor. beceremiyor. eylem yapın arkadşaım maille olmaz. Hele dekanlara maille hiç olmaz. Ne alaka Allah aşkına. Sanki dekanlar bi konuda söz sahibi.

atma kardeşim o zaman. sen mail atmaya kulp tak eyleme çağır.
güldürme adamı

Bu başlığı ve yazdıklarınızı - Donanımhaber - otomobil genel - başlığına da açmanız iyi olur - daha çok kişi bu üçkağıtçıyı öğrenmiş olur - başkasının canı yanmaz

evrim0626' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-yeni-tip-otomatik-benzinli-ford-focus-collection-79110171/detay

hocam keske mahkemeye verseymis gorurlerdi o zaman sahtekarlığı...

umaykut' Alıntı:
ikinci el araba servise gostermeden alinir mi yaa..

arkadaşlar aciliyete geldi biraz başka ilden aldığı için arabayı gösterememişler. ama büyük bir galeri olduğundan sözüne güvenmişler tabi adama söz olarak hcam gidince gösterin araba bizim dediğiz haricinde bişi varsa getirin demiş. bunu öğrendiklerinde de götürdüler zaten sorun çıkarmadılar. ama arkadaşım için üzüldüm gerçekten temiz insan arabayı alınca bir nete koyayım piyasası ne diye 28.500 verdiler aracına ama bunu öğrenince ben satamam dedi yarın bana adam öğrenip dönüp sorarsa ben bilmiyordum diyemem artık dedi vicdan meselesi yani. işte aldıktan sonra gösterdi eğer servis muayeneli araç olmazsa km düşmesini hayatta anlayamazsınız dediğim gibi çok güzel temizlenmiş bir araç

onun için ne yapıyoruz araba alırken galeriden değil şahıstan alıyoruz mümkünsede tanıdığımız birinden alıyoruz ne oldugunu bildiğimiz bir arabayı almaya çalışıyoruz olmadı servise götürüp kontrol ettirip içimize siniyorsa alıyoruz galeriye paranı kaptırdın mı geri dönüşü yoktur.

Valla arabayı görünce alasım geldi, yuh artık yaw. Sahtekarlıkta bu kadar ilerledik mi?

GALERİDEN - GALERİCİDEN-KOMİSYONCUDAN araba ALINMAZ!!! 100-150 lira EKSPERTİZ parasına kıyamayan zaten 2.el değil sıfır araba arasın..

:verymad:

işte güzel ülkemden güzel bir örnek daha

tamam aracı almadan servise götürmeyerek hata etmiş arkadaş ama genede bunu yapanın bir ceza alması lazım olurmu böyle iş dolandırıcılık resmen ama hep yapanın yanına kar kalıyor yaa ne diyeyim

evrim0626' Alıntı:

Arkadaşınız başta hata yapmış. sorgulanmadan araba alınır mı?

araba da güzelmiş :)

ben 2.el netten aldım..sahibinden..şükür araba çok temiz çıktı...

Bizim buralarda bir laf vardır. 2. el arabayı Sakarya ve G.Antep'ten alma da nereden alırsan al. 54 ve 27 plakadan uzak dur derler.

galeriden araç alınmaz. onlar kusurlu aracı ucuza alırlar, allayıp pullayıp normal değerinde satarlar. şu an bende araba arıyorum. arama kriterlerine mutlaka sahibinden olmasını belirtirim.

BBNET
Geri