ARKADAŞLAR 2004 -2008 ARASI FİESTAYI NASIL BİLİRSİNİZ

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar konu başlığını değiştirdim konu kalabalığı olmasın diye

2004-2008 ARASI FİESTAYI NASIL BİLİRSİNİZ
MİLLET TÜRLÜ TÜRLÜ YORUM YAPIYOR
YOL TUTUŞU ARACIN ÇEKİŞİ SÜRÜŞ KEYFİ FALAN BU KONUDA BANA FİKRİ OLAN VAR MI ACABA

Re: Hatayda benim için araç expertizi yaptırabilecek bir arkadaş

HOCAM SEN KIRIKHANıN namını duymamışsın belli. kırıkhanın dişçisi sahtekar araba satıcıları galericileri meşhur.... tavsiye şimdiden uzak dur... zaten vatandaşdan temiz uygun fiyata arabayı kırıkhanda al satçılar alırdı şimdiye sana yedirmezler... 5 sene çalıştım hatayda kırıkhanda takılmışlığım da çok

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
HOCAM SEN KIRIKHANıN namını duymamışsın belli. kırıkhanın dişçisi sahtekar araba satıcıları galericileri meşhur.... tavsiye şimdiden uzak dur... zaten vatandaşdan temiz uygun fiyata arabayı kırıkhanda al satçılar alırdı şimdiye sana yedirmezler... 5 sene çalıştım hatayda kırıkhanda takılmışlığım da çok
el elin eşeğini türkü çağırarak arar hocam.

Re: Ynt: Hatayda benim için araç expertizi yaptırabilecek bir ar

Hocam 2005 dizel fiestam var 134000 km. Sol tarafın sürtmeden dolayı ön ve arka kapıların saçları değişik ve çamurluklarda boya var. Onun dışında ufak tefek çizikleri var yaptırmadım. ağır darbeli değil bwn alırken bilerek aldım. 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz. Araçta geçen ağustosda aldığım çelik jant ve michelin lastikler var. ayrıca kasımda aldığım lassa iceways kış lastikleri yanında vericem. araçta ayrıca park sensoru ve pioner teyp var.

önümüzdeki haftasonu baktırabilirim ? linki verin satıcıya bakayım hocam

Hocam çok sağolasın yukardakı bir arkadaşın uyarısını bi kaç kişi daha söyledi Kırıkhan konusunda vazgeçmek zorunda kaldım

PEKİ BEN BİR SORU SORAYIM 2004-2008 DİZEL YADA LPG Lİ fiestayı nasıl bilirsiniz peki ?

Re: Ynt: Hatayda benim için araç expertizi yaptırabilecek bir ar

Dizelini kullanıyorum. 1.4 tdci 68 hp. Yakıtı herkesin malumu çok az yakar. 68 hp oluşu sizi yanıltmasın çekişi çok iyidir. benzilisini bilmiyorum ama tavsiyem almaya karar verirsen simit tüplü olanı al yoksa bagajda yer kalmaz. Ben fiestası olup şikayet eden görmedim. Sağlam az yakan bir geçiş aracı.

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam çok sağolasın yukardakı bir arkadaşın uyarısını bi kaç kişi daha söyledi Kırıkhan konusunda vazgeçmek zorunda kaldım

PEKİ BEN BİR SORU SORAYIM 2004-2008 DİZEL YADA LPG Lİ fiestayı nasıl bilirsiniz peki ?
bende önermiyorum hocam iyi yaptınız

Arkadaşlar konu başlığını değiştirdim konu kalabalığı olmasın diye

2004-2008 ARASI FİESTAYI NASIL BİLİRSİNİZ
MİLLET TÜRLÜ TÜRLÜ YORUM YAPIYOR
YOL TUTUŞU ARACIN ÇEKİŞİ SÜRÜŞ KEYFİ FALAN BU KONUDA BANA FİKRİ OLAN VAR MI ACABA

2008 model dizel fiestayı 2 yaşından 5 yaşına kadar 67000kmden 92000km ye kullandim. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürüşü zevkli, şehir içi cok pratik, çekişi guzel bir arac. Tek sıkıntım uzun yolda yol ve motor sesinin yorması idi.

hocam 2006 benzinli kullanıyorum .Uzun yolda inanılmaz bunaltıcı bi araba öncelikle onu belirteyim Tekirdağ Mersin arası beni öldürüyor ..
Araç tüplü olmasına rağmen çekişte bir sorun yaşamıyor gayet seri ...yol tutuşu ,sürüş keyfi konularına girmiyorum sadece gideceğin yere götürüyor keyif falan bekleme.
Motor sesi hocamın dediği gibi fazla ,lpg li araçlarda motor beyninde sorun yaşayan bir hayli var fiesta ve focusta bilgin olsun

Pozitif yönlerine gelirsek;
iç aksamı gerçekten sağlam ,yakıt lpg ise gerçekten ekonomik, yarın öbür gün satmak istersen ikinci el piyasası canlı zorlanmazsın
umarım hayırlı olur senin için kazasız belası binersin ...sormak istedigin bişey olursa mesaj atablirsin benim aklıma gelenler bunlar

dizel motorlar sesi yüksek olur ama benzin yada lpg lilerdede ses yüksek mı birde vergisi ne kadar çıkıyor bu aracın ortalama sigortası kaç mesela

corolla(2010),accent(2005),astra(1999) önceki araçlarım motor sesi hepsine kıyasla fazla ancak dizel kadar değildir tabi bu arada lpg li dşük km bulabilirsen alabilirsin yakıt anlamında ciddi fark görmesin...
mtv ise 187,5+187,5

1.4 dizel fiesta bindim 4 sene , o yakıta okadar performanslı araba yok piyasada, 1.6 benzinlide bulamazsın fiestanın performansını. Tek sorun güvenlik dikkatli kullan!

Benim 2007 1.4 comfortum var.Benzin+lpg li.Lpg de performans düşüşü yok denecek kadar az.Uzun yol 15 gün önce Niğde Osmaniye arası git gel giderken 21 krş gelirken 18 krş yaktı.5 kişi ile gittim.Ben memnunum tek problem ön camı tutan tavana giden direkler belki güvenlik için bilmem biraz kalın dönüşlere durup yola çıkarken falan hafif öne eğilip sağa sola bakmak gerekiyor çünkü kör nokta oluyor.Çözümü kör nokta aynası takmak dediğim gibi kalabalık bir aileniz yoksa gayet iyi.

arkadaşlar 1.4 comfort lpg li 2004 model bi fiesta var 3 parça boyası var baktırdık gayet sıkıntısız duruyor araç
peki size sorum şu adam en son 19600 diyor sizce bu fiyat makul bir fiyat mı
hele şu bizim sitenin ölücüleri bi fikir verim hocalarım

BBNET
Geri