Arka Sokaklar Dizisi Dayakçı Öğretmen-Kahraman Polis Rezalet

Kodla Büyü

Mr.Spermata

Süper Üye
Süper Üye
Şimdi Arka Sokaklar dizisinde bir öğretmenin sınıfta öğrencisine olumsuz davranışından dolayı dayak attığını ve öğrencinin de bu nedenle öldüğünü izliyorum.
Kahraman,Namuslu,Korkusuz,Cesaretli,Helal para ile yaşayan,insanlara insan gibi davranan,Topluma güven veren ve işini layıkıyla yerine getiren Türk polisi de gidip öğretmene okulda haddini bildiriyor.
Böyle Rezalet konu mu olur?Biz Polislerin de öğretmenlerin de meslek ahlakını çok iyi biliyoruz.

çok normal hocam. pul kadar değerimiz kalmadı çok şükür.

Yakında filmlerde ve dizilerde her konuda yetersiz, ahlaksız , paragöz , yolsuz ve arsız karakterler bekliyorum.

serdengecti' Alıntı:
çok normal hocam. pul kadar değerimiz kalmadı çok şükür.

Yakında filmlerde ve dizilerde her konuda yetersiz, ahlaksız , paragöz , yolsuz ve arsız karakterler bekliyorum.

Yapmayın sayın hocam. Öncelikle bunu kendinize yapmayın. Bir çoğunuz o kadar çok yıpratmışsınız ki kendinizi artık dizi, filmden gelecek duruma karşılık bile sitem eder oldunuz. Bu tarz dizilerde çeşitli örnekler olacak ki ortaya gerçekçi hikayeler çıksın. Ama şununla gelirseniz buraya bak kardeşim 5 bölümün 3 ünde bize yafta vuruyorlar o zaman anlarım. kaldı ki bu dizide başkomiserin kocası öğretmen kızı öğretmen. Daha ne olsun. Hocam ayrıca o dizi de kötü polis de çok oynadı. Bahsettiğiniz diziden nefret ederim izlemeyi de sevmem ancak; diziden esinlenerek bunlarda bizim üstümüze geliyor diyerek olması gerekenden fazla yıpratmayın kendinizi. Sırf bu yüzden, kendi içinizdeki gerçekçiliğinizi ve doğru yorumlama gücünüzü de kaybediyorsunuz... Sizleri anlamaya çalışıyorum. Sabrınız selamet olur inşallah.

Halkın gözünde itibarımız beş paralık edilirse toptan tüm öğretmenleri sözleşmeli yapmak çok daha kolay olur. Hatta halk canla başla destek verir.

bunları böyle gösterenler beni çok şaşırtıyor,Çekmişler hocayı tahtaya azarlıyorlar okulda...
Şimdi her mesleğin içinde bazı çürükler vardır diye bi söz geçer arkadaşların aklından çok doğru bu da konu alınmıştır o da doğru.
Bir öğretmenin,bir hekimin 100 tanesinden 1 tanesi çürüktür belki ama polislerin 100 tanesinden kaç tanesi çürük?kaç tanesi iş ahlakına uygun görev yapıyor?

Mr.Spermata' Alıntı:
bunları böyle gösterenler beni çok şaşırtıyor,Çekmişler hocayı tahtaya azarlıyorlar okulda...
Şimdi her mesleğin içinde bazı çürükler vardır diye bi söz geçer arkadaşların aklından çok doğru bu da konu alınmıştır o da doğru.
Bir öğretmenin,bir hekimin 100 tanesinden 1 tanesi çürüktür belki ama polislerin 100 tanesinden kaç tanesi çürük?kaç tanesi iş ahlakına uygun görev yapıyor?
Diziyi seyretmiyorum.

Öğretmenlik mesleğinin bir itibarı vardır, öğretmen "pisliğin teki" dahi olsa okul içinde böyle bir şey yapılamaz. Dizi ya da gerçek, bu kabul edilemez.

HOcam hangi bölüm o?RTÜK e şikayet edeceğim ben...Daha öncede o bölümü izleyip kendi kendime sinirlenmiştim.Ama böyle yapınca tavşan dağa küsmüş durumu oluyor?
Sultan Abbdulhamit "Benim halkım söylemez,SÖYLENİR" demiş...Ne kadar da doğru öyle değil mi?
O yüzden ben şimdi şikayet edeceğim o dizinin o bölümünü...

yigido03' Alıntı:
HOcam hangi bölüm o?RTÜK e şikayet edeceğim ben...Daha öncede o bölümü izleyip kendi kendime sinirlenmiştim.Ama böyle yapınca tavşan dağa küsmüş durumu oluyor?
Sultan Abbdulhamit "Benim halkım söylemez,SÖYLENİR" demiş...Ne kadar da doğru öyle değil mi?
hocam bölümünü bilmiyorum şimdi onu araştırıyordum.
kanal d ye okkalı mi e-posta hazırlıyorum.
buraya da yazabilirsiniz.
bizeyazin@kanald.com.tr

ya arkadaşlar bu dönemde sapık doktor konularına da dayakçı öğretmene de rüşvetçi avukat konularınada rastlayabilirsiniz. sizde herşeyi başlık olarak açıyorsunuz :)

bende az önce seyrettim...... valla hocam herkes aldığı paraya bakıyor... bu saatten sonra idealist öğretmenlik kalmadı , varsa helal olsun

Mr.Spermata' Alıntı:
yigido03' Alıntı:
bizeyazin@kanald.com.tr
Bölüm numarasını öğrenince mutlaka yazın hocam...
Ayrıca kesinlikle yazacağım ve herkes de yazmalı.Aksi takdirde şikayet etmeye hakkımız olmaz...

dobra1979' Alıntı:
ya arkadaşlar bu dönemde sapık doktor konularına da dayakçı öğretmene de rüşvetçi avukat konularınada rastlayabilirsiniz. sizde herşeyi başlık olarak açıyorsunuz :)
Hocam sen anlamamışsın.Biz çürük elmaya değil, onu "BU DAVRANIŞTAN" sorguya çekme haddini kendinde gören polis karakterine KIZIYORUZ...

yigido03' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
Hocam sen anlamamışsın.Biz çürük elmaya değil, onu "BU DAVRANIŞTAN" sorguya çekme haddini kendinde gören polis karakterine KIZIYORUZ...

yav hocam herkes birbirine kızıyor hadi kızdınız yayından mı kalkacak sanki trt de bi eleman vardı adamın programı devam ediyo halaa amaannn artık kafamı bu işlerle yormak istemiyorum saçlarım ağardı yav :) polise kız ona kız buna kız boş işler artık benim için.

hem veli desteği lazım sivasta bir okulda iki polis gidip öğretmene haddini bildirmeye çalışmışlar sonra veliler polislere haddini bildirdi :)

yigido03' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
yigido03' Alıntı:
bizeyazin@kanald.com.tr
Bölüm numarasını öğrenince mutlaka yazın hocam...
Ayrıca kesinlikle yazacağım ve herkes de yazmalı.Aksi takdirde şikayet etmeye hakkımız olmaz...
kanal d yi aradım bölümün adını sordum bilmiyorlardı.ben bölüm belirtmedim,bugünün tarihini attım dizinin adını vs. yazdım gönderdim

dobra1979' Alıntı:
yigido03' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:

yav hocam herkes birbirine kızıyor hadi kızdınız yayından mı kalkacak sanki trt de bi eleman vardı adamın programı devam ediyo halaa amaannn artık kafamı bu işlerle yormak istemiyorum saçlarım ağardı yav :) polise kız ona kız buna kız boş işler artık benim için.
Sevgili hocam.Senin o dediğin program Sosyal Medya diye bir programdı.Sunucusu da Serdar diye biriydi.O günlerde ben TRT yi aradım ve rahatsızlığımı bildirdim.
Senin dediğin gibi program yayından kalkmadı ama seni temin ederim telefondaki yetkili olan-bitenden dolayı sunucunun dikkatinin çekildiğini ve tekrar etmemesini istediklerini öğrendim.
Ayrıca önemli ve değerli olan mücadeleden vazgeçmemektir hocam...

bircogunun hirsizlikla alakali sikayete gidince
özellikle arabasi calinanlara hirsizla anlasmak istermisiniz diye soranlardan oluştugu bir camia,
anlasirim diyince bes dakkada hirsizin gsm nosunu getirip aratip arabanizi bulduruyorlar tabi hirsiz arkadaslara cüzi bir ücretle daha ne var bunda yani. ne bekliycen 24 kasim harici öğretmenlerden bir halt olmaz 3 ay yatiyorlar diye bakan bir toplum var karsimizda

Az önce Kanal D iletişim hattını arayarak şikayetimi bildirdim arkadaşlar...
Bu bölümün daha önce de yayınlandığını ve bu hatanın tekrarlanmamasını rica ettim. İlgili birime iletilmesini istedim.

BBNET
Geri