arkadaşlar ardunio yu öğreteceğim. Ama hangi programa dili kullanmalıyım.
scratch , mblock başka var mı?
bilgi için teşekkürler hocam.. Bu farkı bilmiyordum..Bence mblocku kullanin. S4a dan daha pratik. Birde s4a mesafe sensoru ve bluetooth sensorlerini tanımıyor. Mblockta sorun cikmiyor.
sayın hocam hazır kod bloklarıyla hazırlanan kodlama programı. indirip biraz karıştırmanızı tavsiye ederimMblock olayı nedir arkadaşlar bununla ilgili bilgi verir misiniz acaba çocuklar a nasıl anlatabilirim bunu
Mblock olayı nedir arkadaşlar bununla ilgili bilgi verir misiniz acaba çocuklar a nasıl anlatabilirim bunu
Hocam ben mBlock ile anlatıyorum. Anlattıklarımı da www.kodlamayap.com sitesinde yayınlıyorum sırasıyla.arkadaşlar ardunio yu öğreteceğim. Ama hangi programa dili kullanmalıyım.
Benim anlattıklarımı burada paylaştım. Derstte yaptığım her uygulamayı sitenin sağındaki sıralamaya göre anlattım. Siteyi bir İnceleyin hocam.Mblock nasıl anlatıyorsunuz? takip ettiğiniz belli bi konu/kaynak var mı? varsa paylaşır mısınız?
Kur-1 ile bağlantı kurmak açısından da iyi olur. Ama kaynak ve örnek bulmakta problem yaşanır mı acaba?python ile öğretmek iyi bir fikir olabilir
Benim anlattıklarımı burada paylaştım. Derstte yaptığım her uygulamayı sitenin sağındaki sıralamaya göre anlattım. Siteyi bir İnceleyin hocam.
http://www.kodlamayap.com/
Evet, arduino için hangi seti, nereden almalıyız?Simdi hangi malzemeleri alalim. En onemlisi nereden alalim. Maliyet ne olur