arkadaşlar hc-05 bluetooth modülü ile mblockla led yakmaya çalışıyorum. ama bir türlü olmuyor. arduino ile sıkıntısız çalışıyor. mblock ile yapmak için eklenti falan mı lazım. bluetooth eklentisi yüklü.
Bu iki eklentiyi kullan hocam olmazsa kod atarım size.
Hocam kodu arduinoya yüklerken blueetooth modülünün tx/rx pinini arduinodan çıkar kodu yükleyip öyle takhocam bende 2 resimdeki eklenti var modül hc-05. can't open HID diye bir hata var çözemedim.
Bu kod bende hali hazırda çalışan koddur hocam bunu aynen deneyin.hocam bende 2 resimdeki eklenti var modül hc-05. can't open HID diye bir hata var çözemedim.
Teşekkürler güzel paylaşimBu kod bende hali hazırda çalışan koddur hocam bunu aynen deneyin.
Kodları paylaşırsanız Hocam memnun. Olurum bende hc06 yi mblock ta çalıştıramadımBu iki eklentiyi kullan hocam olmazsa kod atarım size.
hocam çalışmadı ne eksik bakınca eksik yok. kodlaması kolay. yükleme yaparken kabloları da çıkarıyorum. ama olmadı. hc-05 modülü. bir klasöre birşey falan mı atmamız gerek. eklentiyi ekledim. ama olmuyor.Bu kod bende hali hazırda çalışan koddur hocam bunu aynen deneyin.
Hocam mblock arduino baglantiniz tam mi?hocam çalışmadı ne eksik bakınca eksik yok. kodlaması kolay. yükleme yaparken kabloları da çıkarıyorum. ama olmadı. hc-05 modülü. bir klasöre birşey falan mı atmamız gerek. eklentiyi ekledim. ama olmuyor.
hocam Bluetooth da RX 'i arduinoda TX' e bluetootda TX yazanı arduino da RX e bağlamanız gerekli alıcı verici şeklindi. bende de çalışmıyordu sonradan bunu farkettim. kolay gelsinhocam çalışmadı ne eksik bakınca eksik yok. kodlaması kolay. yükleme yaparken kabloları da çıkarıyorum. ama olmadı. hc-05 modülü. bir klasöre birşey falan mı atmamız gerek. eklentiyi ekledim. ama olmuyor.
+1Hocam kodu arduinoya yüklerken blueetooth modülünün tx/rx pinini arduinodan çıkar kodu yükleyip öyle tak