hocam okuduklarımdan anladıklarımıa göre ortada bir karışıklık var.
Hocam BTR de görevlendirmedir Müdür yard. lığıda.. Ancak birinden ücret alabilirsiniz.
Eğer Müdür yardımcısı iseniz; acılan kurslarda hafta sonu sizde kurs açabilir ve kurs veren diğer öğretmenler gibi 10 saate kadar sizde kurs verebilirsiniz. bu 10 saat kurs verdiğiniz içindir.
Sadece Hafta sonu Kursla ilgili yönetici olarak görevlendirilen idarecilerden (Müdür/Müdür yardımcısından) sadece birisi 2 saat ek ders alır yani cumartesi yada pazar toplam 4 saat. HAfta içi ücret yok.
BTR iseniz açtığınız hafta içi yada hafta sonu kursundan 10 saate kadar ücret alırsınız.
Normal Ekders : 83 saat
Kurs veriyorsanz: hafta sonu: 4x10= 40 saat hafta içi ise 46 saat
Haftasonu Kurs sorumlusu Yönetici siz iseniz : 4x4 = 16 saat
Bu anlamda aldığınız ücret yönetmeliğe ters düşer ileride mağdur olursunuz.
Günleri ilk posttaki dağılıma göre söyledim
Bu anlamda
Hocam BTR de görevlendirmedir Müdür yard. lığıda.. Ancak birinden ücret alabilirsiniz.
Eğer Müdür yardımcısı iseniz; acılan kurslarda hafta sonu sizde kurs açabilir ve kurs veren diğer öğretmenler gibi 10 saate kadar sizde kurs verebilirsiniz. bu 10 saat kurs verdiğiniz içindir.
Sadece Hafta sonu Kursla ilgili yönetici olarak görevlendirilen idarecilerden (Müdür/Müdür yardımcısından) sadece birisi 2 saat ek ders alır yani cumartesi yada pazar toplam 4 saat. HAfta içi ücret yok.
BTR iseniz açtığınız hafta içi yada hafta sonu kursundan 10 saate kadar ücret alırsınız.
Normal Ekders : 83 saat
Kurs veriyorsanz: hafta sonu: 4x10= 40 saat hafta içi ise 46 saat
Haftasonu Kurs sorumlusu Yönetici siz iseniz : 4x4 = 16 saat
Bu anlamda aldığınız ücret yönetmeliğe ters düşer ileride mağdur olursunuz.
Günleri ilk posttaki dağılıma göre söyledim
Bu anlamda
burada yazdığınız 30 msaat kurs müdür yardımcılığı kesinlikle yanlıştır.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()