benim kurs hariç hocam_MurAy_' Alıntı:140 saat 83 ekders+57 teog
hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek
Hocam sizin ekdersiniz de kesinlikle yanlışlık var. Müdür yardımcılığı için sadece cumartesi ve pazar 2 saat yazılabilir. Haftaiçi açtığınız kurslarda o 2 saat yazlmaz.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
valla hocam kurs müdür yardımcısı hafta da 6 saat diye yazı çıkartmış müdür ilçede sormuş soruşturmuş sonuçta onaylanmış..detayını bilmiyorumcompteach06' Alıntı:Hocam sizin ekdersiniz de kesinlikle yanlışlık var. Müdür yardımcılığı için sadece cumartesi ve pazar 2 saat yazılabilir. Haftaiçi açtığınız kurslarda o 2 saat yazlmaz.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
bende 2 saat biliyordum ama toplam 6 saat yazmışlar haftalık,normalde 10 saat olması lazım değil mi? resmi yazı sizde var mı hocam?cans' Alıntı:Kursta görevli müdür ve müdür yardımcısı her gün için 2 saat alır. Yönetmelik öyle. 6 saati nasıl ve neye göre yazıyorlar anlamadım. Bence yanlışlık var. Ya da yasal dayanağı varsa paylaşırsanız sevinirim. biz de öğrenmiş oluruz.
compteach06' Alıntı:Hocam sizin ekdersiniz de kesinlikle yanlışlık var. Müdür yardımcılığı için sadece cumartesi ve pazar 2 saat yazılabilir. Haftaiçi açtığınız kurslarda o 2 saat yazlmaz.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
hocam tamam doğru işte madde 8 in 6 sınabakarsanız "görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere haftada 10 saate kadar," cumartesi pazar ı çıkarsanız hafta da 6 saat yazılması lazım, ilçe doğru yazmış bana bu maddeye görec1han' Alıntı:Yöneticilerden sadece birine cumartesi ve pazar günleri için 2'şer saat ek ders yazılır. Kurs yönergesi (Madde 20'ye) ve Ek Ders kararına (Madde 8'e) göre haftaiçi yazılması mümkün değildir.
http://ikgm.meb.gov.tr/tahakkuk/MEB...n Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Yazı.pdf
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR
Madde 8
Fıkra (3) Cumartesi ve pazar günleri, bu madde kapsamında belirtilen eğitim faaliyetlerinde görev yapan okul/kurum yöneticilerinden birine fiilen görev yaptıkları anılan günler için 2 saat ek ders ücreti ödenir. Yöneticilere, fiilen ders okuttukları süreler hariç olmak üzere yönetim görevine bağlı olarak bunun dışında bu madde kapsamında ayrıca ek ders ücreti ödenmez.
neden alamam hocam bi dayanağınız var mı? iki görevide yapıyorum sonuçta..Teachnologist' Alıntı:compteach06' Alıntı:Hocam sizin ekdersiniz de kesinlikle yanlışlık var. Müdür yardımcılığı için sadece cumartesi ve pazar 2 saat yazılabilir. Haftaiçi açtığınız kurslarda o 2 saat yazlmaz.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
hem kursa girip hem de m. yrd. dan almanız yanlış bir uygulama. Hafta içine de 6 saat yazamazsınız. Şuan için ödemeler illerde farklılık yaratabilir fakat sonraki dönemlerde böyle olmayacaktır.
gamer99' Alıntı:sınıf öğretmeni 1 gün gelmediğinde 3 saat değil 7 kesilir
niye böyle yapılır ki ?
hocam siz hem btr hem müdür yardımcılığı mı yapıyorsunuz ?aynı anda olamaz ki ?aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
aynenbadi' Alıntı:neden alamam hocam bi dayanağınız var mı? iki görevide yapıyorum sonuçta..Teachnologist' Alıntı:compteach06' Alıntı:Hocam sizin ekdersiniz de kesinlikle yanlışlık var. Müdür yardımcılığı için sadece cumartesi ve pazar 2 saat yazılabilir. Haftaiçi açtığınız kurslarda o 2 saat yazlmaz.aynenbadi' Alıntı:hocam bu ay çin 83 saat btr den, 38 saat kurstan ,30 saatte kurs müdür yrd. lığından alıyorum..bu ay dan itibaren alma başlayacağım eğer yanlış yazılmaz isefatih22222' Alıntı:maşallah valla bu kadar ek dersi nasıl alıyorsunuz bizede söyleyin bizde bilek![]()
hem kursa girip hem de m. yrd. dan almanız yanlış bir uygulama. Hafta içine de 6 saat yazamazsınız. Şuan için ödemeler illerde farklılık yaratabilir fakat sonraki dönemlerde böyle olmayacaktır.