Aralık 2012 Ek Dersleri Yatan Yerleri

Kodla Büyü

beyas25

Site Gezgini
Arkadaşlar Aralık 2012 Ek Ders Ücretleri 31 Aralığa Kadar Yatması Lazım. Aralık 2012 Ek Ders Ücretini Yatıran İller ilçeler yazarsanız iyi olur

maliye defteri kapatacağı için aralık ayında 31 inden önce yatar heryerde

hocam 1 Aralık - 31 Aralık tarihlerindeki ek dersleriniz bu ayın içinde yatması gerekiyor yeni yıla girmeden hesabınızda olur.

31 Aralık bitmeden okul - maliye - banka vs vs neresi varsa yollayıp paranızı yatırmak zorundalar...

Giresun - Bulancak henüz yatmadı..

31 Aralık'a kadar yatacak diye birsey yok arkadaslar. Devlet seneyi kapatacağı için ödeme emri verir ama banka parayı kullanacağından 31 aralık son değil. Bulunduğum ilçede genelde 2-3 gibi yatar ocak aylarında... Önemli olan paranın bankaya geçtiği gün, sonrası ise yapılan sözlesme gereği kaç gün kullanacaksa banka kullanır sonra hesaplara geçerler...

designbote' Alıntı:
31 inden önce yatarsa süper(demek o yüzden 21'ine kadar ek ders verecekler.)

Tek erken yatırdıkları zaman aralık ayının son ekdersi zaten. Oda mali yıl bittiği için. 31 Aralık ta yatar daha önce yatırmazlar . 1 günü bile kar biliyorlar.Yoksa hocamın dediği gibi bizim ekdersler maaşla bir yatıyo nerdeyse. Yıllardır şikayet etmekten bıktım valla kimse çözmedi. Demekki herkesin böyle işine geliyor. Bir de illaki yanlış iş yaparlar. Hep de benim başıma gelir.

Bu başlığın amacı nedir? Lütfen kızmayın. gerçekten merak ettim. Yani hangi il-ilçenin yatırıp yatırmadığını bilmek ne kazandıracak?

rock' Alıntı:
Bu başlığın amacı nedir? Lütfen kızmayın. gerçekten merak ettim. Yani hangi il-ilçenin yatırıp yatırmadığını bilmek ne kazandıracak?
Bence Biz öğretmenler olarak ekdersten maaştan konuşmayı çok seviyoruz, hangi ay hesabımıza ne kadar para yatacak ne zaman alacağız heyecanladırıyor çogu arkadaşımızı. sebebini ben böyle görüyorum

BBNET
Geri