rıdvanarda
Üye
11.Sınıf devlet malzeme ofisi 75.yıl okulunda bilgisayar okuyorum 10.Sınıfı bitirdim endüstri meslek olarak 11.Sınıfa yazılım olarak geçtim soruma gelince değerli hocalarım cevaplarsa çok iyi olur 1. sınıftan beri bilgisayar ile uğraşıyorum kodlamadan hiç zevk almam hiç sevmem ve anlamam benim anladığım konu ise kasa toplamak tamir etmek format atmak internetle ilgili varsa sorun çözmek bilgisayarda sorun olsada çözerim hiç fark etmiyor... bugün arkadaşım aradı onada network çıkmış transfer yoluyla dallarımızı değiştirelim network de benim anladığım konular var diyor ailem de sana ne çıktıysa ordan devam et nasibin ordadır diyor benim aklımdaki soru ise gelecekte aileme bakabiliceğim, iyi para (3000+) , sorunlarımı çözebileceğim bir meslek seçmek istiyorum aslında hayalim mühendis olmaktı eğer şimdi network e gidersem üniversite de ne okuyabilirim, mühendis olabilirmiyim... ? Yazılım da kalmalımıyım network e gitmelimiyim ? İlgilenip yorum yapacağınız için şimdiden çok teşekkür ederim sayın değerli hocalarım iyi günler iyi forumlar...