arac alacam ne yapmak gerekir

Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bi araba alacam yarın bakcam şimdi servise götürcem başka nereye götürmemi tavsiye edersiniz serviste bulunamıcak bieşey olur mu serviste herşey cıkar mı? opel corsa 2007 1.3 dizel essentials araba sizce nasıl 23.750 fiyatı kilometre 80000 1 parca boya var camurlukta fiyat nasıl kullanan varsa memnun mu? anlatırsanız sevinirim

bide araba aldıgımda parayı elden mi vermek daha dogrudur yoksa banka hesabına yatırmk mı?

hocam fiyatlarada bakıyorum maşallah 23000den 28000 kadar var o zaman fiyat normal oluyoo araba fiyatları yüksek düşermi sizce fiyatlar sonra

Para elden ver zaten uygun olanı öyledir, bence sadece servise göstermeyin özellikle tanıdık kaportacı varsa onlara da baktırın çünkü boya işlerinde servislerde bazı şeyleri kaçırabiliyor.. Hayırlı olsun

crazyman' Alıntı:
hocam fiyatlarada bakıyorum maşallah 23000den 28000 kadar var o zaman fiyat normal oluyoo araba fiyatları yüksek düşermi sizce fiyatlar sonra

Acelen yoksa bence bekle derim hocaam.Şu gülerde Bayram dolayısıyla 2. eller tavan yaptılar.. Aralık-Ocak-Şubat döneminde normal makul seviyelerine iner diye düşünüyor piyasayı takip edenler. Ama yinede sen bilirsin.

Hocam ben geçen sene ilk aracımı almıştım. Tanıdık bir arkadaşla beraber gittik. Önce noterden satışı yaptık. Daha sonra bankadan parayı çekip aracı aldığım kişiye verdim. Notere para ile gitmek sakıncalı olabilir.

Ancak aracı bu sene sattım. Satarkende yine bir tanıdıkla gittim. Alıcı parayı bana noterde verdi. Problem olmadı.

BBNET
Geri