gamer99 hortladı gene
Adam kötü bişey dememişki, ne dese yaranamıyor size yawaynenbadi' Alıntı:gamer99 hortladı gene
2010 falan en az bakman lazım onlarda dolu paket 35 40 arssı bişeydir herhalde bakmak lazım..aynenbadi' Alıntı:evet hocam km si bende takıntı olduğu için elemiştim sizin aracı... gerekirse 2-3 borçlanırım ama 100 bin den aşağı bi araç alırım..iambilisimci' Alıntı:Bende var demiştim daha önce sanırım..aynenbadi' Alıntı:FOCUS GHİA lara da bakıyorum ama temizini bulmak çok zorrr
bu aralar peugeot 307 lere bakıyorum
Doğrudur.. Takip ediliyorum demek. Güzelmiş..atakom' Alıntı:kango yokmuydu sende en son?aresbel3' Alıntı:
30 yazdım ama 29a bırakacam alan olursa.iambilisimci' Alıntı:Araba sizin mi ?Bende olmasaydı alırdım iyi yazılmış..aresbel3' Alıntı:
aracı görseydik bi hocamuser67' Alıntı:2008 polo trendline 1.4 63 binde 26500 tl ye satıyorum temiz araba düzceden
kaç model kaçta idi ..kaça sattın hocamteksen' Alıntı:bende bi 206 vardı. kaçırdınız!...
YuLiaN' Alıntı:spider23' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-corsa-enjoy-farki-172177544/detay/
hocam birkaç hafta öncede başka bir araç satıyodun. al sat işi ile mi ilgileniyosun acaba?
YuLiaN' Alıntı:spider23' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:spider23' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-corsa-enjoy-farki-172177544/detay/
hocam birkaç hafta öncede başka bir araç satıyodun. al sat işi ile mi ilgileniyosun acaba?
evet hocam ilgileniyorum;yazın boştayken biraz para kazanayım ;Allah boş oturanı sevmez...Sende iyi hafiyelik yapıyosun belli ki...
ALLAH versin hocam doğru diyon boş durmamak lazım al-sat yapan başka öğretmen arkadaşlarda var ..Hafiyelik yapacak bişey yok . burda algıda seçicilik edirne ilanı..
2001 model, xr presence. 14000TL. 99binde idi.temizdi.benzinli.bilo' Alıntı:kaç model kaçta idi ..kaça sattın hocamteksen' Alıntı:bende bi 206 vardı. kaçırdınız!...
teksen' Alıntı:2001 model, xr presence. 14000TL. 99binde idi.temizdi.benzinli.bilo' Alıntı:kaç model kaçta idi ..kaça sattın hocamteksen' Alıntı:bende bi 206 vardı. kaçırdınız!...
iambilisimci' Alıntı:Biri beni aydınlatsın 2006 seat leon nasıl benim 2006 ford focus dan pahalıya gidiyor anlamış değilim.Arkadaş seat la ford bir mi ikisini de kullandım.Benim arabanın iç konforu bile o arabadan çok farklı.
O zaman tipine bakacaksan hundai al..yasinz' Alıntı:iambilisimci' Alıntı:Biri beni aydınlatsın 2006 seat leon nasıl benim 2006 ford focus dan pahalıya gidiyor anlamış değilim.Arkadaş seat la ford bir mi ikisini de kullandım.Benim arabanın iç konforu bile o arabadan çok farklı.
İkisi bir değil hocam. Seat ta olup fordda olmayan tek şey çekicilik![]()
satıldı galıbaaynenbadi' Alıntı:araç bana göre küçük hocammefete' Alıntı: