jowood' Alıntı:hocam bu araca ne istiyosunuz acabaegeli_5' Alıntı:2007 112000 de leon 1.6 stylance var hocam.
Hocam bugün vizeye giriyorum sonra tüpü isletecegim. 34000 TL..
jowood' Alıntı:hocam bu araca ne istiyosunuz acabaegeli_5' Alıntı:2007 112000 de leon 1.6 stylance var hocam.
aynenbadi' Alıntı:kaç parayasinz' Alıntı:Bende yazayım bakalım alıcı çıkarsa satarımyasinz' Alıntı:atakom' Alıntı:ne kadar çok arabasını satan arkadaş var, merak ettim ihtiyaçtan mı yoksa model yükseltmek için mi acaba.
Alıcı var ya herkes satıcı şu anZaten 2. el fiyatları da uçtu gitti. Millet fırsatı değerlendirmek istiyor.
2011 Seat İbiza Copa 31 Bin km. Emotion Kırmızı renkte
link var mı hocam?yasinz' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:kaç parayasinz' Alıntı:Bende yazayım bakalım alıcı çıkarsa satarımyasinz' Alıntı:atakom' Alıntı:ne kadar çok arabasını satan arkadaş var, merak ettim ihtiyaçtan mı yoksa model yükseltmek için mi acaba.
Alıcı var ya herkes satıcı şu anZaten 2. el fiyatları da uçtu gitti. Millet fırsatı değerlendirmek istiyor.
2011 Seat İbiza Copa 31 Bin km. Emotion Kırmızı renkte
29 Bin TL.
samet_uğur' Alıntı:2010 albea, 92300km'de. fiyatı 20.250 ... ama bayram dönüşü satarım![]()
aynenbadi' Alıntı:link var mı hocam?
koyarsanız en azından bi bakarız hocam,tercihlerimin arasında seatlarda varyasinz' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:link var mı hocam?
Link yok hocam. Düşünürsen 1-2 güne kadar atabilirim.
Bayramdan sonra bakmak isterim araca hocammagd85' Alıntı:bende bayram sonrası 2006 leon 1.6 aracımı satmayı düşünüyorum. 108binde brc tüp . boyası kazası yok. 32bin civarı bir fiyat düşünüyorum
Aynısını geçen sene arkadaşım 26.5 a aldı 2 hafta önce 30.5 a sattı.Full paket km si aynı.agd85' Alıntı:bende bayram sonrası 2006 leon 1.6 aracımı satmayı düşünüyorum. 108binde brc tüp . boyası kazası yok. 32bin civarı bir fiyat düşünüyorum
spider23' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-corsa-enjoy-farki-172177544/detay/
hocam boya kaza yok çok şükür arabamda bu en büyük artısı. 2.sahibiyim. aküsü 1 hafta önce değişti. ön tekerler değişeli 5000 km olmadı. tüm filtreleri değişti muayene 15 ay var nerdeyse. yani marka, model km si aynı olması demek aynı fiyata satılacak anlamına gelmez. ben aracıma iyi bakmaya çalıştım. birde seat VW gurubudur. konfor olarakta focustan fersah fersah üstün. ben fordla aracımı kıyaslamam bile. bunu satıp Allah nasip ederse ev almayı düşünüyorum alamazsam da yine leon alacağım.iambilisimci' Alıntı:Aynısını geçen sene arkadaşım 26.5 a aldı 2 hafta önce 30.5 a sattı.Full paket km si aynı.agd85' Alıntı:bende bayram sonrası 2006 leon 1.6 aracımı satmayı düşünüyorum. 108binde brc tüp . boyası kazası yok. 32bin civarı bir fiyat düşünüyorum
tamam hocam inşallahaynenbadi' Alıntı:Bayramdan sonra bakmak isterim araca hocammagd85' Alıntı:bende bayram sonrası 2006 leon 1.6 aracımı satmayı düşünüyorum. 108binde brc tüp . boyası kazası yok. 32bin civarı bir fiyat düşünüyorum
O da aracı doktordan almıştı boya değişen hiçbişey yok.Yanlış anlamayın bir amacım yok örnek gösterdim sadece.agd85' Alıntı:hocam boya kaza yok çok şükür arabamda bu en büyük artısı. 2.sahibiyim. aküsü 1 hafta önce değişti. ön tekerler değişeli 5000 km olmadı. tüm filtreleri değişti muayene 15 ay var nerdeyse. yani marka, model km si aynı olması demek aynı fiyata satılacak anlamına gelmez. ben aracıma iyi bakmaya çalıştım. birde seat VW gurubudur. konfor olarakta focustan fersah fersah üstün. ben fordla aracımı kıyaslamam bile. bunu satıp Allah nasip ederse ev almayı düşünüyorum alamazsam da yine leon alacağım.iambilisimci' Alıntı:Aynısını geçen sene arkadaşım 26.5 a aldı 2 hafta önce 30.5 a sattı.Full paket km si aynı.agd85' Alıntı:bende bayram sonrası 2006 leon 1.6 aracımı satmayı düşünüyorum. 108binde brc tüp . boyası kazası yok. 32bin civarı bir fiyat düşünüyorum
Araba sizin mi ?Bende olmasaydı alırdım iyi yazılmış..aresbel3' Alıntı:
Bende var demiştim daha önce sanırım..aynenbadi' Alıntı:FOCUS GHİA lara da bakıyorum ama temizini bulmak çok zorrr
evet hocam km si bende takıntı olduğu için elemiştim sizin aracı... gerekirse 2-3 borçlanırım ama 100 bin den aşağı bi araç alırım..iambilisimci' Alıntı:Bende var demiştim daha önce sanırım..aynenbadi' Alıntı:FOCUS GHİA lara da bakıyorum ama temizini bulmak çok zorrr
aynenbadi' Alıntı:evet hocam km si bende takıntı olduğu için elemiştim sizin aracı... gerekirse 2-3 borçlanırım ama 100 bin den aşağı bi araç alırım..iambilisimci' Alıntı:Bende var demiştim daha önce sanırım..aynenbadi' Alıntı:FOCUS GHİA lara da bakıyorum ama temizini bulmak çok zorrr
bu aralar peugeot 307 lere bakıyorum
kango yokmuydu sende en son?aresbel3' Alıntı: