Aracım satılıktır

Kodla Büyü
Hocam hayırlı satışlar. Bu aracı zamanında alacaktım araştırmıştım siz memnun musunuz? Almera kullanmıştım sadece dönüş yarıçapı büyüktü manevra zor oluyordu onun dışında güzeldi. Bunda var mı aynı sorun?

gkhankz' Alıntı:
Hocam hayırlı satışlar. Bu aracı zamanında alacaktım araştırmıştım siz memnun musunuz? Almera kullanmıştım sadece dönüş yarıçapı büyüktü manevra zor oluyordu onun dışında güzeldi. Bunda var mı aynı sorun?

Dönüş yarıçapı mı? :o

Valla benimde bundan önceki arabam almeraydı sonra bunu aldım bu daha geniş ve konforlu açıkçası manevra konusunda istanbulda olmama rağmen alışınca ikisindede sorun yaşamadım özellikle bunun geri görüş kamerası çok büyük rahatlık memnunum otomatik vitese geçeceğiz hanım kullanamıyor o yüzden satıyorum

Hocam Güzel araba. Ancak japonlarda bir Honda ve Toyota dan başka kolay satışi olanı yok. Sizde onların fiyatına es değer fiyat yazmışsınız. Biraz fiyatı indirmelisiniz bence .

aak' Alıntı:
Hocam Güzel araba. Ancak japonlarda bir Honda ve Toyota dan başka kolay satışi olanı yok. Sizde onların fiyatına es değer fiyat yazmışsınız. Biraz fiyatı indirmelisiniz bence .
Hocam piyasadakilerin çoğu dökük arabalar kazalı yada bakımsız km oynanmış vs ben bu aracı bir sene aradım araç full dijital klima dört teker disk fren arka kamera filan hepsi sorunsuz bakımları tam yinede forumdan gelen olursa ikramımı yapacağım ayrıca expertizde kaza boya değişen filan çıkarsa ücretini karşılarım daha ne olsun niyeti ciddi olanda bir milyar az veriyim sanayiden çıkmayım diyorsa kendi bilir ne diyeyim

Bizim ülkede Mazda ve Nissan ın kıymeti bilinmiyor.
Araç alacak olsam sizin aracınıza niyetlenirdim hayırlı satışlar

Bende de Nissan Primera var 2000 model Elegance. Arabayı aldığım zaman hayret etmiştim 2000 yılında bu teknolojiler var mıydı diye :puhaha: Gerçekten arabada yok yok 2000 model olmasına rağmen. O gün bugündür hem Japon hem Nissan hayranıyım. Bir hocamız dönüş yarıçapından bahsetmiş. Ben de fark ettim ki gerçekten geniş açılı dönüyor araba. Yani alışkın olmayanlar için zor olabilir.

BBNET
Geri