aracım tekrardan yayında arkadaşlar..ilgilenenler iletişime geçebilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 339/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 339/detay/
onun yerine hız sabitleme var olmamırecepata' Alıntı:otomatik olaydı iyiydi.![]()
evde amcamgilin o da satılık hocampardus63' Alıntı:araba değilde ev harika![]()
Jetta ile bu araç bir mi?Reyhanli' Alıntı:Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
Alınabilecek araç arkadaşlar.
değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.iambilisimci' Alıntı:Jetta ile bu araç bir mi?Reyhanli' Alıntı:Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
Alınabilecek araç arkadaşlar.![]()
bbneet02' Alıntı:değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.iambilisimci' Alıntı:Jetta ile bu araç bir mi?Reyhanli' Alıntı:Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
skodanın logosuna uzun uzun bi bak ondan sonra git eve biraz düşün ondann sonra gine git bayiye yine skodaya bin test sürüşü vs son in arabadan direksiyondaki skoda logosuna bakmayı ihmal etme sonra arabanın etrafında bir tur at açıp bakabildiğin her yerini aç bak.branta' Alıntı:bbneet02' Alıntı:değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.iambilisimci' Alıntı:Jetta ile bu araç bir mi?Reyhanli' Alıntı:Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
jetta Meksika üretim yanılmıyorsam, adı vw olsada öyle çok ahım şahım kalitede değil, bir golf tadı kesinlikle yok..
ben alacak olsam ve ikinci elini olayını düşünmesem f/p açısından kesinlikle oktavia'yı jetta'ya tercih ederdim..
logoyla ne alakası var hocambbneet02' Alıntı:skodanın logosuna uzun uzun bi bak ondan sonra git eve biraz düşün ondann sonra gine git bayiye yine skodaya bin test sürüşü vs son in arabadan direksiyondaki skoda logosuna bakmayı ihmal etme sonra arabanın etrafında bir tur at açıp bakabildiğin her yerini aç bak.branta' Alıntı:bbneet02' Alıntı:değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.iambilisimci' Alıntı:Jetta ile bu araç bir mi?Reyhanli' Alıntı:Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
jetta Meksika üretim yanılmıyorsam, adı vw olsada öyle çok ahım şahım kalitede değil, bir golf tadı kesinlikle yok..
ben alacak olsam ve ikinci elini olayını düşünmesem f/p açısından kesinlikle oktavia'yı jetta'ya tercih ederdim..
sonra git evine yine düşün eğer aklın al diyorsa o araba senindir demiyorsa jettayıda skodayıda boşver polemiğe gerek yok.