aracım satılıktır hocalarım.

Kodla Büyü
Jetta comfortline ile aynı kalite ve standartta bir araç.
Alınabilecek araç arkadaşlar.

araba güzel hocam durumlarım düzgün olaydı tam düşündüğüm araçtı, alacak kişiye hayırlı olsun...

hocam araba çok güzel. Ben de bu aralar araba almayı düşünüyorum ama elimde 2002 model hyndai accent var onu satıp model yükseltmeyi düşünüyorum.

arba güzel fiyatta düşük tütülmüş fakat ikinci elde 35bin veren bulmak sabır işi. hayırlı satışlar.

pardus63' Alıntı:
araba değilde ev harika :)
evde amcamgilin o da satılık hocam :)
bu arada kendi arabam diye demiyorum gerçekten bu fiyatlarda konfor ve özellik arıyorsanız alınabilecek bir arabadır..bulunduğum bölgede çocuklar aracımı çok çiziyorlar o yüzden kıyamıyorum canımdan can gidiyor,bunun için satmaya karar verdim en sonunda...
kime gidecekse Allah kaza bela vermesin

iambilisimci' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:
Jetta ile bu araç bir mi?:)
değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.

bbneet02' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:
değil tabiki illa fark vardı sadece fabrikasını vw yaklaşık on yıl önce satın aldı ve sınıf olarak eş değeri jetta görünüyordur doğrudur motoruda ortak kullanıyordur doğrudur fakat kasa kesinlikle farklıdır. başka şeylerde var onları yazmasamda olur.

jetta Meksika üretim yanılmıyorsam, adı vw olsada öyle çok ahım şahım kalitede değil, bir golf tadı kesinlikle yok..

ben alacak olsam ve ikinci elini olayını düşünmesem f/p açısından kesinlikle oktavia'yı jetta'ya tercih ederdim..

branta' Alıntı:
bbneet02' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:

jetta Meksika üretim yanılmıyorsam, adı vw olsada öyle çok ahım şahım kalitede değil, bir golf tadı kesinlikle yok..

ben alacak olsam ve ikinci elini olayını düşünmesem f/p açısından kesinlikle oktavia'yı jetta'ya tercih ederdim..
skodanın logosuna uzun uzun bi bak ondan sonra git eve biraz düşün ondann sonra gine git bayiye yine skodaya bin test sürüşü vs son in arabadan direksiyondaki skoda logosuna bakmayı ihmal etme sonra arabanın etrafında bir tur at açıp bakabildiğin her yerini aç bak.
sonra git evine yine düşün eğer aklın al diyorsa o araba senindir demiyorsa jettayıda skodayıda boşver polemiğe gerek yok.

bbneet02' Alıntı:
branta' Alıntı:
bbneet02' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:

skodanın logosuna uzun uzun bi bak ondan sonra git eve biraz düşün ondann sonra gine git bayiye yine skodaya bin test sürüşü vs son in arabadan direksiyondaki skoda logosuna bakmayı ihmal etme sonra arabanın etrafında bir tur at açıp bakabildiğin her yerini aç bak.
sonra git evine yine düşün eğer aklın al diyorsa o araba senindir demiyorsa jettayıda skodayıda boşver polemiğe gerek yok.
logoyla ne alakası var hocam :)
iki aracıda süren birisi olarak şunu söyleyebilirim konfor olarak fazla bi fark yok,ama octavia bana daha oturaklı geldi..ama dediğiniz gibi tabiki incelemek test sürüşü yapmak lazım içimize siniyorsa almalıyız..aracımı test sürüşü yapabilirsiniz her zaman hazır:)

BBNET
Geri