Aracım satılıktır arkadaşlar.

Kodla Büyü
Yaşına göre kilometreyi kıskandım.
30 750 TL fiyat...750 yi gören pazarlık yapmadan duramaz... :D
Hayırlı satışlar...

Fender' Alıntı:
Yaşına göre kilometreyi kıskandım.
30 750 TL fiyat...750 yi gören pazarlık yapmadan duramaz... :D
Hayırlı satışlar...
tşk hocam, aracı benzinliyken aldığımda 33 bin deydi, fazla binilmemiş ben tüp taktırdım 2 senede 58 bin yaptık.
pazarlık mutlaka olacaktır ama bazıları (muhtemel al-sat yapan) işi abartıyor

2/3 ü nakit hazır hocam.. kalan için uygun ödeme planı yapabilirsek hemen geleyim, istediğin fiyatı ödeyim.. :mrgreen: :roll:

dengem' Alıntı:
2/3 ü nakit hazır hocam.. kalan için uygun ödeme planı yapabilirsek hemen geleyim, istediğin fiyatı ödeyim.. :mrgreen: :roll:
hocam satıp araç almayı düşünmesem para konusu sorun olmaz dı, ama dedğim gibi peşin para lazım ki üstüne ara koyup istediğim aracı alayım. :+1:

aynenbadi' Alıntı:
dengem' Alıntı:
hocam satıp araç almayı düşünmesem para konusu sorun olmaz dı, ama dedğim gibi peşin para lazım ki üstüne ara koyup istediğim aracı alayım. :+1:
teşekkür ederim hocam. inşallah satar ve istediğiniz arabayı alırsınız.

Bende takipteyim. Acaba araç bu fiyata satılır mı diye. Hocam sattiginizda burada kaça sattığınızı paylasabilir misiniz?

ttalan46' Alıntı:
Bende takipteyim. Acaba araç bu fiyata satılır mı diye. Hocam sattiginizda burada kaça sattığınızı paylasabilir misiniz?
tabi hocam paylaşırım, fakat millette para yok sanırım 27 yi şimdi vereyim 2-3 bin sonra vereyim diyenler var :))
en ciddi teklif 29.500 oldu vermedim, anlamıyorum ki temiz araç buluyor 300-500 fazla vermiyor:)

aynenbadi' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
tabi hocam paylaşırım, fakat millette para yok sanırım 27 yi şimdi vereyim 2-3 bin sonra vereyim diyenler var :))
en ciddi teklif 29.500 oldu vermedim, anlamıyorum ki temiz araç buluyor 300-500 fazla vermiyor:)
Hocam aranızda bir şey kalmamış ki. İyi fiyat bence. Tamam alan 3 ü 5 i görmemeli. Sonuçta kaç sene binecek. Ama siz de satmaya niyetiniz varsa siz de biraz inin bence. 29500 iyi fiyat...

rock' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
Hocam aranızda bir şey kalmamış ki. İyi fiyat bence. Tamam alan 3 ü 5 i görmemeli. Sonuçta kaç sene binecek. Ama siz de satmaya niyetiniz varsa siz de biraz inin bence. 29500 iyi fiyat...
Hocam 29.500 verecegin adam vardır vermiyecegin adam vardır..adami çok ciddi bulnadim içinbende direttim:))

aynenbadi' Alıntı:
Severek kullandığım aracımı model yükselteceğim için satıyorum,
Fiyat yüksek diyenler olabilir ama aracıma kefilim aracım çok temiz arkadaşlar.
2013 ve üst model pejo 308 veya 2011 ve üst model pejo 3008 ile takas düşünebilirim.. :+1:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6200/detay

hendekte mi öğrendin bu uyanıklığı diyecektim ama kayserili olduğunu hatırlayınca anladım fiyatı :D galatasaraya amrabat satmış insansınız :)

mesut_steel' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
Severek kullandığım aracımı model yükselteceğim için satıyorum,
Fiyat yüksek diyenler olabilir ama aracıma kefilim aracım çok temiz arkadaşlar.
2013 ve üst model pejo 308 veya 2011 ve üst model pejo 3008 ile takas düşünebilirim.. :+1:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6200/detay

hendekte mi öğrendin bu uyanıklığı diyecektim ama kayserili olduğunu hatırlayınca anladım fiyatı :D galatasaraya amrabat satmış insansınız :)
kanka teklifim sanada geçerli aynısından bul dediğim fiyata alacam :) fiyatlar son yıllarda uçtu

BBNET
Geri