207 mı hocamdelikatliyam' Alıntı:Sizleri Peugeotun mükemmel motorunu kullanmaya davet ediyorum.
1.6 e-hdi şehir ş 5-5.5 ltre
Şehir dışı 4-4.5 ltre![]()
faktan84' Alıntı:Değerlere canım sıkıldı arabayı bile satmayı düşünür oldum :verymad:
Al hocam 35 e satıyorumxapex' Alıntı:faktan84' Alıntı:Değerlere canım sıkıldı arabayı bile satmayı düşünür oldum :verymad:
Sırf bu değerlerden dolayı satmayı düşünüyorsan ben alabilirim hocam arabanı.![]()
bu mevsimde gayet iyi değerler bence
delikatliyam' Alıntı:Sizleri Peugeotun mükemmel motorunu kullanmaya davet ediyorum.
1.6 e-hdi şehir ş 5-5.5 ltre
Şehir dışı 4-4.5 ltre![]()
bende de tsi vardı. Çok istekli bir motor uzun yolda dağ tepe dinlemez torku yuksek sirf benzin fiyatları yüzünden sattım. Sıvı lpg 1800 euro istediler vialle. Lpg kitleri de pahalı.Merhoom' Alıntı:Golf 5 1.4 tsi 140bg 1850 km şehiriçi tüketim ortalaması 7,9 litre şuan ki benzin fiyatı ile 5,37*7,9=42,42 kuruş tüketim. Arabalarınızı öpün başınıza koyun bence![]()
hocam cruze hem kasa ağır hem de tam otomatik değerler normal.Demise' Alıntı:Yakıt muhabbeti açılmışken ben de yakıt verilerimi yazayım, biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Bu değerler sizce nasıl?
Araç Chevrolet Cruze 1.6 Otomatik
Şehir içi 1lt lpg ile 6.5 km 3.09 lt litresi burda 3.09/6.5 = 47,5 kuruş
Şehir dışı 1 lt lpg ile 11 km yine hesaplayınca 3.09/11 = 28 kuruş
Bende sırf güçlü bir araba olduğu için kıyamıyorum satmaya. Lpg için 6000 tl fiyat verdiler ama yakıt tasarrufu maksimum %35 garanti verdiler senede 10-12 bin km geçmeyen ben için çok mantıklı gelmedi. Gülü seven dikenine katlanır hesabı biniyoruz bakalım.wepster' Alıntı:bende de tsi vardı. Çok istekli bir motor uzun yolda dağ tepe dinlemez torku yuksek sirf benzin fiyatları yüzünden sattım. Sıvı lpg 1800 euro istediler vialle. Lpg kitleri de pahalı.Merhoom' Alıntı:Golf 5 1.4 tsi 140bg 1850 km şehiriçi tüketim ortalaması 7,9 litre şuan ki benzin fiyatı ile 5,37*7,9=42,42 kuruş tüketim. Arabalarınızı öpün başınıza koyun bence![]()