maviboncuk
Site Gezgini
2007 model ford focus trend 84 binde değişensin aracımı satıyorm ilgilenenler pm ile ulaşsınlar
share_' Alıntı:dizel mi benzinli mi? benzinli ise lpg var mı? bunları yazmadan yorum yapmak boş olur.
hocam link yarın gelcek resimlerle beraber ilan onay sürecinde şuansinerjique' Alıntı:hocam bi link verseydin bi de focuslarda çok fazla model var o yüzden özelliklerini yazsaydı ndaha ii olurdu.
hayrabolulu' Alıntı:bu model fordun şehiriçi fabrika verisi 100 km de 9 litreye yakın.kışın bence 10 litreyi bulur.Ben istanbul için söylüyorum.
Ama genelde lpg takıp biniliyor.Tutulan bir araba .Alana şimdiden hayırlı olsun.
Yalnız_Kurt' Alıntı:1.4 1.6 hangisi acaba
maviboncuk' Alıntı:benzinli hocam . tüp taktırmadım ihtiyaç duymadım çünki. şehir içi 30 kuruş şehirler arası 23 kuruş yakıyor ve bu kış ayına ait yakıt miktarı. yazın daha da düşüyo yakıt miktarı.
imkansızdan da öte ben de de focus trend var 2005 lpgli şehir içi 27-29krş aralığında şehirler arasıda 22-23 krş yakıyor.evrim0626' Alıntı:maviboncuk' Alıntı:benzinli hocam . tüp taktırmadım ihtiyaç duymadım çünki. şehir içi 30 kuruş şehirler arası 23 kuruş yakıyor ve bu kış ayına ait yakıt miktarı. yazın daha da düşüyo yakıt miktarı.
hocam yanlış anlama ama senin arabanın benzinli olupta böyle yakması imkansız gibi bişi hemde şehiriçinde hemde kış koşullarında. benzin 4.37 tl litre ş.içi 10 lt /100 km desek 437 yakar. bende opel astra var 1.6 motor benzinli. şuan ş.içi çok kısa mesafe kullanıyorum 11lt/100km ortalamam.üstelik dümdüz yol yokuş vs yok. ş.dışı km 30krş yakmıştı 15 tatilde. ankara da 15 tatilde ş.içi 38 krş yakmıştı ort. hocam senin araba cidden böyle yakıyorsa bu modelin dizeline gidip fazla vermeye ve motor sesi çekmeye kimse yanaşmaz!
cubido' Alıntı:imkansızdan da öte ben de de focus trend var 2005 lpgli şehir içi 27-29krş aralığında şehirler arasıda 22-23 krş yakıyor.evrim0626' Alıntı:maviboncuk' Alıntı:benzinli hocam . tüp taktırmadım ihtiyaç duymadım çünki. şehir içi 30 kuruş şehirler arası 23 kuruş yakıyor ve bu kış ayına ait yakıt miktarı. yazın daha da düşüyo yakıt miktarı.
hocam yanlış anlama ama senin arabanın benzinli olupta böyle yakması imkansız gibi bişi hemde şehiriçinde hemde kış koşullarında. benzin 4.37 tl litre ş.içi 10 lt /100 km desek 437 yakar. bende opel astra var 1.6 motor benzinli. şuan ş.içi çok kısa mesafe kullanıyorum 11lt/100km ortalamam.üstelik dümdüz yol yokuş vs yok. ş.dışı km 30krş yakmıştı 15 tatilde. ankara da 15 tatilde ş.içi 38 krş yakmıştı ort. hocam senin araba cidden böyle yakıyorsa bu modelin dizeline gidip fazla vermeye ve motor sesi çekmeye kimse yanaşmaz!