aracımı satıyorum

Kodla Büyü
bende arac bakıyorum ama benzinli dusunmuyorum,

aracınız güzelmiş hayırlı satıslar dilerim.

bizde bunu alacak para ne gezer hocam olsa da alsak keşke :cry: :cry: . Size hayırlı alışverişler.

hocam ben de otomatik arıyorum aracınız çok hoşuma gitti ama dediğim gibi otomatik olsa idi anlaşabilirdik herhalde hayırlısı olur işallah

windogs_ikspi' Alıntı:
technolog' Alıntı:
safenerli' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozel-uretim-peugeot-sifir-hatali-garantili-64030078/detay/

Guzel arabaymış hocam. km düşük.
hocam araç 2010 model. 1 yılda 30000 km nesi düşük :) şirket arabası gibi yol yapmış araba. onun dışında iyi araba hayırlı satışlar.

km olayına katılıyorum 2010 model 30000 çokkkkkkk fazla. HAdi hayırlısı.

windogs_ikspi' Alıntı:
technolog' Alıntı:
safenerli' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozel-uretim-peugeot-sifir-hatali-garantili-64030078/detay/

Guzel arabaymış hocam. km düşük.
hocam araç 2010 model. 1 yılda 30000 km nesi düşük :) şirket arabası gibi yol yapmış araba. onun dışında iyi araba hayırlı satışlar.

evet 2010 model için km çok fazla

araç 2009 ağustos-eylül çıkışlı da olabilir 2010 haziran çıkışlı da olabilir. arada 1 sene oynayabiliyor. ona göre değerlendirmek lazım.

alperre' Alıntı:
10bin olsaydı bu seferde niye bu kadar az km si?arabada bi sorun mu var derlerdi:)

hayır hocam eğer araç 2000 model olsaydı dediğiniz olurdu ama 2010 çıkışlı bir araç için 30000 fazla denmesi gayet normal bir durum

bizim öğretmenlerin çoğu 7000 kmden fazla yol yapmaz yılda. lüks arabaları alıp kapıya koyma modası vardır. ya çok yaktığı için binmez yada araba eskimesin diye. Sizin arabanın kmsi öğretmene göre fazla normal vatandaşa göre ortalama sayılır. 13 ay oldu alalı arabamı 21000 km de araba.

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
bizim öğretmenlerin çoğu 7000 kmden fazla yol yapmaz yılda. lüks arabaları alıp kapıya koyma modası vardır. ya çok yaktığı için binmez yada araba eskimesin diye. Sizin arabanın kmsi öğretmene göre fazla normal vatandaşa göre ortalama sayılır. 13 ay oldu alalı arabamı 21000 km de araba.
hocam yılda 15000 - 17000 km normal rakamlar:) hiç binmesen ayda 1000 km herkes yapıyo hocam:)=

BBNET
Geri