Fiyat 53000tl 96650 km de su an. Değişen yok boya yok metalik gri . Malum siteye koydum daha önce galericiler derste bile ariyor.sesumut' Alıntı:Fiyat ve resimler ve detaylı bilgi olsaydı iyi olurdu hocam
53000 pazarlık vardır tabi.atakom' Alıntı:Fiyat?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam araç hasar kayıtsız gaziantepte ben kendim ilçedeyim o yüzden servis kullanıyorum devri babamda hasar kaydı boya yok . öğretmen avm grubuna attim fotolarisesumut' Alıntı:Fiyat ve resimler ve detaylı bilgi olsaydı iyi olurdu hocam
Aynen sahibindene koymayı düşünmüyorum hocam bizim camiada kalsın. Plaka açık sorgulayabiliniz.odabasalparslan' Alıntı:Plaka 27 BAB 34 mü?
wepster' Alıntı:Aynen sahibindene koymayı düşünmüyorum hocam bizim camiada kalsın. Plaka açık sorgulayabiliniz.odabasalparslan' Alıntı:Plaka 27 BAB 34 mü?
olucu diye boşa demiyorlar hocam.odabasalparslan' Alıntı:wepster' Alıntı:Aynen sahibindene koymayı düşünmüyorum hocam bizim camiada kalsın. Plaka açık sorgulayabiliniz.odabasalparslan' Alıntı:Plaka 27 BAB 34 mü?
Koyma zaten hocam. Söz meclisten dışarı ne kadar ipsiz sapsız adam varsa arar mesaj atar. Özellikle "bize bi güzellik yap biz de ekmek yiyecez" dedi mi deli oluyorum.
Benim de bir ilanım var şu anda. Araç tek kapı BMW. Ederi 45.000 ama adam mesaj atmış; "Memlekette bu kadar atanamayan öğretmen varken bu arabaya binmeye utanmıyor musun?" diye. Ölür müsün öldürür müsün![]()
53000 hocam pazarlık payı vardır tabiiki.atakom' Alıntı:Fiyat?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi