Aracımı Satıyorum - 2012 Honda Jazz Joy + CVT

Kodla Büyü
Sevdiğim araçlardandır. Araç güzel. Size ve alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

hocam maksimum gider fiyatı 700bin dir, çok yazmışsınız.bu piyasa koşullarında

hocam maksimum gider fiyatı 700bin dir, çok yazmışsınız.bu piyasa koşullarında
Hocam piyasa durgun doğru ama neye göre maksimum 700 diyorsunuz? Her arabanın kendine göre piyasası oluyor.
Fiyat yüksek-düşük yorum yapılabilir ama bu kadar keskin konuşmak bence doğru değil.
800 ve üzeri 3-4 tane ciddi teklif var, henüz karar vermedim.

hocam araştırın galericilere gidin - yapay zekaya sorun araç hakkındaki bütün detay bilgileri verin(düzenli servis bakım fişlerini tramer kaydı boya km lastik akü şanzıman bir sürü değişkeni puanlıyorlar onlar) biniciye kaça gider sorun sormaktan birşey olmaz yardımcı oluyorlar.
14 yaşında araç için 800 üstü çok aşırı fazla miktardır. Ederi maksimum 700 e yakın bir değerdir yani keskin konuşmuyorum 700 bile iyi bir fiyat olarak değerlendirilebilir ihtiyaç durumuna göre (yani 600-650 ye bile bende olsa ben verirdim) (üstüne boyalı tramer kaydı vs var)
bu arada alıcı değilim fikriniz olsun acil para lazımsa

Son düzenleme:
benim s60 2018 model tek çamurluk boyalı, 160bi km de t3 152hp olan benzinli kaça gider ki acaba

piyasa artmiş giibi

hocam araştırın galericilere gidin - yapay zekaya sorun araç hakkındaki bütün detay bilgileri verin(düzenli servis bakım fişlerini tramer kaydı boya km lastik akü şanzıman bir sürü değişkeni puanlıyorlar onlar) biniciye kaça gider sorun sormaktan birşey olmaz yardımcı oluyorlar.
14 yaşında araç için 800 üstü çok aşırı fazla miktardır. Ederi maksimum 700 e yakın bir değerdir yani keskin konuşmuyorum 700 bile iyi bir fiyat olarak değerlendirilebilir ihtiyaç durumuna göre (yani 600-650 ye bile bende olsa ben verirdim) (üstüne boyalı tramer kaydı vs var)
bu arada alıcı değilim fikriniz olsun acil para lazımsa
Hocam bütün bunları iyi niyetle yazdığınıza inanıyorum/inanmak istiyorum. Sizce ben dediklerinizi yapmadan aklıma gelen ilk fiyatı mı yazmışımdır sarı siteye. 5-6 tane 2.el için fiyat veren siteden fiyat aldım artı galeriden de fiyat aldım. Acil durum yok + satma zorunluluğu da yok.
Neyse sağ olun diyeyim.

hayırlısı olsun hocam, eğer önünüzde alacağınız birşey varsa takas yapmayı teklif edin daha karlı olur.
bunun yanında takas kabul olmuyorsa yine alacağınız birşey varsa yine istediğim fiyat diye diretmeyin yeni eskiden her zaman iyidir.

Hayırlı satışlar dilerim. Malını sahibi bilir. Nasıl kullandı, baktı, sakındı. Aracın temiz, bakımlı, km nin düşük olduğundan emin olduktan sonra aracın ve sahibinin hakkı olarak diğer ortalama standart araçlardan bir miktar fazla ödenebilir. 50-100 daha az vereyim ortalama bir şey alırım dediğinizde çoğu zaman o alırken kıstığınız 50-100 den fazlası sanayide ustalara ve ömrü dolmuş parçalara akıyor. Kaybedilen zaman ve uğraşı, koşuşturma da cabası.

Hayırlı satışlar dilerim. Malını sahibi bilir. Nasıl kullandı, baktı, sakındı. Aracın temiz, bakımlı, km nin düşük olduğundan emin olduktan sonra aracın ve sahibinin hakkı olarak diğer ortalama standart araçlardan bir miktar fazla ödenebilir. 50-100 daha az vereyim ortalama bir şey alırım dediğinizde çoğu zaman o alırken kıstığınız 50-100 den fazlası sanayide ustalara ve ömrü dolmuş parçalara akıyor. Kaybedilen zaman ve uğraşı, koşuşturma da cabası.
Teşekkürler hocam, yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

ilksms
Geri