Arabayı orijinaline çevirdim, yine satıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yvzakblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yvzakblt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SIVI SİSTEM LPG'Lİ YAKIT CİMRİSİ CRUZE <<< TIKLA

Şimdiki hali:
Z1Zryz.jpg

Eski hali:
q2bgXV.jpg

Yukarıdaki halinde gözüken farlar, gündüz farları, arka çift çıkış difüzör, 18" jant ve lastikte ayrıca satılıktır.

o halini isteyen varsa o haline tekrar çevirebilirim ama 4 bin lira fark öder :) :+1:

bu aracı neye çevirirsen çevir kurtarmaz,alınmayacak hatta yanına bile yaklaşılmayacak bi araç...

yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
bu aracı neye çevirirsen çevir kurtarmaz,alınmayacak hatta yanına bile yaklaşılmayacak bi araç...

Neden boş konuştuğunuzu öğrenebilir miyim?
Fikrimizi söylemek ne zamandan beri boş oldu?
Bi arkadaşta vardı bu araç satana kadar kaç takla attı..
Alınmıyacak bi araç, seri değil hantal araç..o fiyatlara daha uygun kullanişli araçlar varken paramı niye buna bayılıyım..alana hayırlı olsun

aynenbadi' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Alınmıyacak bi araç, seri değil hantal araç..o fiyatlara daha uygun kullanişli araçlar varken paramı niye buna bayılıyım..alana hayırlı olsun

Satılık bir araç hakkında fikrinizi kendinize saklayın. Hantal dediğiniz araçla muadillerinin hepsini tokatladım. Arkadaşın arabası muhtemelen 2010 öncesine ait ve yine muhtemelen uyumsuz ucuz bir lpg takılmıştır. (Sizin gibi kesin değil ihtimalli konuşuyorum.) Cruze'un kötü imajıda bu modeller yüzündendir.

Aracım şehir içi maksimum 30 krş yakıyor, hantal değil seri bir araç. Bu fiyata bu km, özellik, konfor ve güvenikte bana başka bir araç gösterir misiniz?

aynenbadi' Alıntı:

Biraz (!) abartmışız galiba. Her aracın bir alıcısı vardır. Kimisi zor satılır kimisi kolay.

yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Satılık bir araç hakkında fikrinizi kendinize saklayın. Hantal dediğiniz araçla muadillerinin hepsini tokatladım. Arkadaşın arabası muhtemelen 2010 öncesine ait ve yine muhtemelen uyumsuz ucuz bir lpg takılmıştır. (Sizin gibi kesin değil ihtimalli konuşuyorum.) Cruze'un kötü imajıda bu modeller yüzündendir.

Aracım şehir içi maksimum 30 krş yakıyor, hantal değil seri bir araç. Bu fiyata bu km, özellik, konfor ve güvenikte bana başka bir araç gösterir misiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9030/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7249/detay
.....
o fiyat aralığında wv grubundan toyota,honda grubundan çok araç var hocam..bunların hangisi sizin araçtan daha az konforlu ve daha güvensiz?

aynenbadi' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9030/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7249/detay
.....
o fiyat aralığında wv grubundan toyota,honda grubundan çok araç var hocam..bunların hangisi sizin araçtan daha az konforlu ve daha güvensiz?

Her forumda konu baltalayan kendini bilmez 3-5 gereksiz çıkıyor. Eski kasa arabayla tutulmayan arabayı örnek veriyor. Herkes doğrusunu kendine saklayabilir. Boş boş düşüncelerinizi her yerde paylaşmak zorunda değilsiniz.

ne yapacak aracını illa övücekmiydim? o kadar sinir yapmana gerek yok,kafanı takma ben o araçların hangisinin eski hangisinin yeni olduğunu biliyorum. bazı eski kasa araçların bazı markaların yeni kasalarından daha çok tutulduğunu bilmeyecek kadar cahil değilimm...rastgeleee

aynenbadi' Alıntı:
ne yapacak aracını illa övücekmiydim? o kadar sinir yapmana gerek yok,kafanı takma ben o araçların hangisinin eski hangisinin yeni olduğunu biliyorum. bazı eski kasa araçların bazı markaların yeni kasalarından daha çok tutulduğunu bilmeyecek kadar cahil değilimm...rastgeleee

Neden her konuda yorum yapma gereği hissediyorsunki "illa övücekmiydim" diyorsun? Ben burada arabamı satıyorum nasıl beğendiniz mi bir yorumlayın diye mi başlık açtım yoksa arabamı satıyorum ilgililere duyrulur diye mi açtım. Yorumlarınızı daha ilgili yere yapmanızı ya da hiç yapmamanızı öneriyorum.

yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Neden her konuda yorum yapma gereği hissediyorsunki "illa övücekmiydim" diyorsun? Ben burada arabamı satıyorum nasıl beğendiniz mi bir yorumlayın diye mi başlık açtım yoksa arabamı satıyorum ilgililere duyrulur diye mi açtım. Yorumlarınızı daha ilgili yere yapmanızı ya da hiç yapmamanızı öneriyorum.
peki burası araç satma yeri mi? burada aracını satmaya kalkarsan aracın hakkında yapılan yorumları hazmedeceksin,eleştiriye açık olmanı öneririmm

aynenbadi' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

peki burası araç satma yeri mi? burada aracını satmaya kalkarsan aracın hakkında yapılan yorumları hazmedeceksin,eleştiriye açık olmanı öneririmm

Her zaman eleştiriye açığım. Ama bir arkadaşının ne olduğu belirsiz bir arabası yüzünden yaptığın genelleme benim için koca bir sıfırdır.
karinca_52' Alıntı:
abs olmaması ilginç

karinca_52' Alıntı:
abs olmaması ilginç

Abs var hocam 4 frende disk. İşaretlemeyi unutmuşum.

yvzakblt' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-ls?a4_min=20000&a5_min=2011&a4_max=30000&a5_max=2011

Piyasası bu hocam boyasızları 35'ten başlıyor. Ancak tüpe çok uyumlu bir motor olmadığından tam randıman veren sıvı lpg taktırdım 3600 TL'ye. Birde fazladan multimedya sistemi var. O yüzden 38 istiyorum.
hocam rica etsem şu sıvı lpg den bahsedermisin tam olarak?
cng diye mi geçiyor

mustafayilmaz28' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-ls?a4_min=20000&a5_min=2011&a4_max=30000&a5_max=2011

Piyasası bu hocam boyasızları 35'ten başlıyor. Ancak tüpe çok uyumlu bir motor olmadığından tam randıman veren sıvı lpg taktırdım 3600 TL'ye. Birde fazladan multimedya sistemi var. O yüzden 38 istiyorum.
cng diye mi geçiyor

cng diye geçiyor biliyorum hocam. likit sistem. Ben şunu taktırdım: http://www.vialleturkiye.com/Urun/5-LiquidSi

Hayırlı satışlar ( bu kadar sinirli olmanıza gerek yok sanırım. )

yvzakblt' Alıntı:
mustafayilmaz28' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:

cng diye mi geçiyor

cng diye geçiyor biliyorum hocam. likit sistem. Ben şunu taktırdım: http://www.vialleturkiye.com/Urun/5-LiquidSi
hocam bu sistemin istanbulda kullanılma durumu nasıldır?
esas sorumda şu ki ;
Güvenlik nasıl? lpg ye oranla

hocam büyük markaların vialle, prince, brc vs. sıvı sistemleri çoğu büyük ilde yapılıyor. Ancak tavsiyem ana merkezlerinde taktırmanız. Çünkü yeni bir teknoloji oldugu için ustaların çok bilgisi oldugunu düşünmüyorum.

Güvenlik konusunda ise kapalı mekanlara giriş izni var. Bu yüzden lpg'den daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Son olarak sistem 3-4 parça olduğu için oldukça basit sıkıntı çıkartmayacak bir sistem. Filtre vb olayları yok.

Araç güzel görünüyor.lakin kalıbına ve görünüşüne göre performası düşük diye çok yorum duydum okudum.ayrıca amerikan menşeili araçlar ekseriyetli çok yakar. Forumdaki başlığa her türlü yorum yapılır bunda bişey yok. Ben aurisimi satarken baslık actım.o dönem ilanım kategorisinde hem temizlik hem fiyat acısında en uygunlardan biriydi. Baslıkta olumsuz yorumları takmadım ve kısa sürede sattım.

hocam hayırlı satışlar...bazı arkadaşlar baya bi sallamış araca ama 38 bine çok da bir şey vermiyorlar artık.

göze hoş gelen bir araç, ancak bu işten anlayanlar genelde yaklaşma diyorlar. bende araba alacakken bir kaçtane sordum ama arkadaşlar uzak dur diye uyardılar. genelde satması kolay araçlar iyi araç diye nitelendiriliyor Türkiye'de. 97 model Toyotalar hala 17 ye alıcı buluyor :)

yaw arkadaş bi alemsiniz arabayı at arabasına çevirdiniz. Adam boya korumasından tut extralarını bile yaptırmış tertemiz bakmış. Arabana gözün gibi bakarsın bide milletten laf yersin. Araba güzel emeğine sağlık arkadaşım hayırlı satışlar

fiyat/performans oranı çok iyi ,özellikle 2011 sonrası olanlar arkadaşta olduğu gibi ,tek sorun chevrolet'nin avrupa'dan çekilme kararı alması ama yine de opel servisi bakıcak diye biliyorum ,yedek parça sıkıntısıda olmaz o açıdan

BBNET
Geri