whisper4141
Aktif Üye
bu arada tsi motora lpg takılmıyor diyen arkadaşa selamlar varsa tsi motor aracı adres verebilirim 

19siyaHBeyaz03' Alıntı:Bende bu aralar satsam mı satmasam mı aklından geçirenlerdenim. ama illa satacam diye ilan ver telefonlara ecvap ver uğraşmak ölüm gibi bir tanıdık alaca dese sattım diyecem..
araba 2006 opel astra twinport classic km=87000 tüplü lovato
beyaz renk manuel vites çelikcant takılı lastikler tam iki ay önce aldım 600 tl performans lastiği 2000-2500 km yaptım.
75000 de trigger balatalar değişdi.
bilmem uyar mı
yer hatay ama adanalıyım
link varsa bakalım hocam..whisper4141' Alıntı:2008 passat 1.4 tsi 67000 de sıfır kışlıklar var
düşünen varsa....
ben ilgileniyorum kardeş telefonunu yazarsan ararım.YuLiaN' Alıntı:Bende Toyota Corolla HB 1.6 2005 model var hocam. Aslında satılık ilanı vermedimde.2008-2009 kasa corolla lar son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı değiştirebilirim. Aracım 135 binde. 125 bin km civarında BRC marka sıralı sistem LPG takıldı araca (1.600 tl-garantisi devam ediyor.) 4 adet kışlık lastik üzerinde. ekspertiz raporuda var değişensiz. ilgilenirsen özelden konuşuruz.
hmm tahmin ediyorm honda euro civic ???ismailt' Alıntı:Satılık 1999 model mavi 111binkmde otomatik vites zavolli lpgli.Klimalı.Elektirkli dikiz aynaları.Eletrikli ön camlar. Mesafe gösteren park sensörü.Hidrolik direksiyon.Orjinal.
13bin TL.
Bu aralar kafam yoğun çok unutmaya başladımistanbul38' Alıntı:hmm tahmin ediyorm honda euro civic ???ismailt' Alıntı:Satılık 1999 model mavi 111binkmde otomatik vites zavolli lpgli.Klimalı.Elektirkli dikiz aynaları.Eletrikli ön camlar. Mesafe gösteren park sensörü.Hidrolik direksiyon.Orjinal.
13bin TL.
jetcool' Alıntı:Hocam ben de yarı yıl tatilinde satmayı planlıyorum.
Honda civic 1.6 ies 2001 model.
BRC tüp(15000 km oldu daha takılalı)
Araç orijinal 85.000 .alırken ilk sahibinden servis bakım kağıtlarıyla beraber aldım.(70.000 km de aldım hemen lpg taktırdım)
İstanbuldayım.
Abs var.airbag yok.
Kaza bela yok çok şükür.
alt tamponda sağ tarafta çok az local boya varmış.(alırken usta dedi)
Satma sebebim honda civic 1.6 Vtec almak içindir(2006 model)