ozhan07' Alıntı:
hocam adam umarım yedek anahtarını falan yaptırmamıştır
uhaha:
uhaha:
Hocam 2 gündür bu başlığa bakmamıştım, arabam olmadığı için. Bir bakayım dedim, baştan sona hepsini okudum, bir arkadaşın dediği gibi LOST'a benzedi.
Kamera kaydını unutma hocam, kesinlikle bekliyoruz aranızdaki konuşmaları, bakalım bu tip insanlar "hayır" cevabı alınca kaç türlü çıkış yöntemi arıyor görelim.
Ama gerçekten sizin için büyük bir buluşma olacak, Allah yardımcınız olsun hocam, karşılaşma saati yaklaştıkça kalp atışlarınızın sesini duyar gibi oluyorum. Ama Rocky Balboa'nın hazırlandığı gibi hazırlanın karşılaşmaya. :mrgreen:
Şaka bir yana, hocam bu komşu ile sürekli merhabalaşıyorsan ve görüşmeye devam edeceksen arkadaşların tavsiyelerindeki gibi kibarca mazeret uydur.
Hiç kendini kasma, boşver gitsin "komşu epeydir benim arabayı kullanıyorsun artık başkalarından araba istesen, çünkü epey oldu bana da lazım oluyor, araba sendeyken bir yere çıkamıyorum" dersin. Vermeyeceğini anlar, ama bir ihtimal "ya hemen gidip gelicem" gibi bir söz söylerse "yok komşu artık başkasından araba bulman daha iyi olur" dersiniz.
Görüşmenin sonucunu bekliyoruz.