Arabanın Kapısını Fena Göçerttim. Ne yapmak Lazım

Kodla Büyü

jowood

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
344
Arkadaşlar resimde de göründüğü gibi, belediyenin okulun önüne yeni koymuş olduğu engele sürttürdüm. Nerede yaptırsam bilemiyorum.

Kaskodan mı yaptırsam acaba. Kasko için nereye götürmem gerekir. Ve yetkili servis direkt kapının değiştirilmesi gerektiğini mi söyler.
Kaskoyu bozdurmadan yaptırmak mantıklı mı acaba. Bu konuda Beyoğlu civarında iyi bir kaporta ustası varsa tavsiyelerinize açığım. Kaporta ustası eskisi gibi düzgün yapabilir mi. Teşekkürler.

http://img4.ressim.net/out.php/i5746054_11-jpg
http://img4.ressim.net/out.php/i5746055_12-jpg


Seat Leon, Anadolu Sigorta
 
kaskoyu bozdurmadan da yaptırabilirsin,vakum ile düzeltirler orayı,100-200 tl arasında paranda gider amaa :+1:
 
Bence sigortacınızı arayın. O sizi yönlendirir. Kaskodan yaptırın bence. Kaskodan yapılmayacaksa niye kasko yaptırıyoruz ki?
Eskisi gibi düzgün olmazsa, beğenmezseniz, itiraz edersiniz.

Bence 350-400 civarı birşey tutar kendiniz yaptırırsanız.

Geçmiş olsun
Çok büyük ve önemli bir kaza değil.
 
Otoking te 4 tane mini onarım hakkım var. haklarımın hepsini kullanıp burayı yaptırsam kabul ederler mi ki...
 
jowood' Alıntı:
Otoking te 4 tane mini onarım hakkım var. haklarımın hepsini kullanıp burayı yaptırsam kabul ederler mi ki...
Auto King, hiçbir sıkıntı çıkarmaz sayın hocam. Benim de aracımın marşpiyelinde sizinki kadar olmasa da uzunca bir çizik vardı. Aotu King'te tüm mini onarım hakkımı kullanarak yaptırdım.
 
Hocam ilk tepkim seatmış araba demek oldu :(

geçmiş olsun, iyi bir usta halleder muhakkak!
 
bu pek bişey değil ama benim görüşüme göre yetkiliservise git kapını değiştirsinler yapılan hiçbirzaman eskisi gibi olmayacak. çünkü metali çiğnetmişsin sadece göçük değil senin durumun ileride paslanır.
 
hocam çok büyük bi hasar değil en azından benim görüdklerime göre :) en iyi ustayı bul halleder o paraya kıyacaksın maalesef :)
 
İlk olarak Auto King'te şansımı denemek istiyorum. Umarım halleder :) Fikirleriniz yol gösteriyor gerçekten, teşekkürler...
 
fotolarını "güvenli internet" uyarısından dolayı göremiyorum
 
bu arada resme yeni baktım orası vakum ile olacak bir yer değil arkadaşlar. vakum sadece göçükleri düzeltir orası baya ezilmiş hocam. kaportacı yapacak ve boyada gerekecek malesef. yani cebinden karşılayacın bi durum değil. 1000 tl altında masraf çıkar onuda mini onarım kapsamında yaptırırsın. maalesef satacak olursan araban boyalı diyecekler
 
Geri
Üst