ARABAM SU ALIYORR!!!

Kodla Büyü

cool@sic

Site Gezgini
ARKADAŞLAR ARABAM YAĞMUR YAĞDIĞINDA ÖN TARAFTAN BİR YERDEN SU ALIYOR SORDUM SORUŞTURDUM HERTARAFINI SÖKÜP BAKMAMIZ LAZIM DİYORLAR ACABA NE YAPMAM LAZIM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM !!!

Neresi en çok ıslanıyorsa oradan alıyordur şöyle göz ucuyla baksanız anlaşılır bence. :)

hocam benimde başıma geldi ön camın altında mazgal var yağmur suyunun oradan akması lazım iken orayı yaprak tıkamıştı oradan gidemeyen su pas pasın altından çıkıyordu senin su nerelere geliyor

Dostum aracının markasını modeli söyle, yada illaki onun forumları vardır orada aratırsan daha sağlıklı olur.

Genelge kapı ve bagaj fitilleri eskidiğinde veya anten diplerinden giriyor benim bildiğim

Hocam aynı sorunu bende yaşadım Nissan `da. O araçların ön camları yapıştırma olduğundan bir açık bulup giriyor su. Bunun haricinde ön cam önünde havalandırma ızgarası var. Hemen yakınında da yağmur suyu oluğu. Oralarda toz, çamur birikmesi varsa o da suyu kalorifer motorunun olduğu yerden içeri alabiliyor. Ama kesin sonuç için ön konsolun sökülmesi lazım. Yalnız önce camcıya bir göster derim sana. Kolay gelsin

Clio 3 ise sileceklerin altındaki tahliye boruları tıkanmıştır.Silecekler ve sileceklerin olduğu paneli söküp tahliye kanallarını temizlemek gerekir.Yetkili serviste 20 tl ye temizliyorlar.

Kapı su tahliye kanalları tıkanmıştır,benim poloda da vardı,o kanalları açınca düzeldi..

BBNET
Geri