arabam çok yakıyor

Kodla Büyü

yunus1986

Üye
slm 91 model sahinim var arabam normalde 10 tl lik gazla 30 km yapıyordu simdi 15 tl lik gazla 25 km gidiyorum arabam debriyaj kaçırıyordu yaptırdım kaçak vardı yaptılar 3 sefer gaz ayarı yaptırdım ama hala aynı biraz önce denedim depelerde o kadar bosa salmama rağmen hala 15 tl lik gazla 25 km yaptı neden olur ne yapmam gerek sibob ayarını sordum çekişi çok kuvvetli gerek yok diyorlar münkünse yardım edn tşkler...

karbüratöre baktır hocam.. en fazla 50-60 lira verirsin ama yarı yarıya düşer yakıtın..

hocam soğuktan olabilir. benim aracınkide baya arttı.herkes aynı dertten muzdarip.eğer aracınızda başka sorun yoksa fazla kurcalatmayın derim. havalar ısınınca yakıt sarfiyatını tekrar hesaplayın bence.

tek sebeb kış ayları arkadaşlar takmayın kafanıza...
full depo (33litre) =440 km iken (20 kuruşken)
bu sıralar =330 km anca...(27 kuruş) (benimkisinde spor kullanmanında etkisi var) ama genel sebeb soğuk hava..
ve buarada çok yer gezme şansımız oldu yani 7bölgeyide gördü araç, ama trabzondakinden daha pahalı lpg görmedi...
en düşük yer 2,60 diyor, yoksa görmeyeli diğer yerlerdemi arttı, ilinizin (gözünüze çarpan) en düşük lpg fiyatları nedir acaba?merak ettim..

storm' Alıntı:
bu sıralar =330 km anca...(27 kuruş) (benimkisinde spor kullanmanında etkisi var) ama genel sebeb soğuk hava..
ve buarada çok yer gezme şansımız oldu yani 7bölgeyide gördü araç, ama trabzondakinden daha pahalı lpg görmedi...
en düşük yer 2,60 diyor, yoksa görmeyeli diğer yerlerdemi arttı, ilinizin (gözünüze çarpan) en düşük lpg fiyatları nedir acaba?merak ettim..

hocam sorma yaa herhalde en pahalı lpg yi biz kullanıyoruz ankara da 2.20 den satılan lpg trabzona gelince 2.60 a fırlıyor,ben bu işten bişey anlamıyorum :-1:

sinerjique' Alıntı:
storm' Alıntı:

hocam sorma yaa herhalde en pahalı lpg yi biz kullanıyoruz ankara da 2.20 den satılan lpg trabzona gelince 2.60 a fırlıyor,ben bu işten bişey anlamıyorum :-1:

Hocam sebep basit; ulaşım. Karadeniz hariç her bölgede rafineri var. Karadenize giden benzin,lpg,motorine ulaşım masrafları da eklenio. Mesela kırıkkale'de 2.09'da lpg var.

lpg fiyatlarında ulaşım ve rekabet etkili oluyor.
izmir aliağa ve menemen'de 1.95 - 2.00 liraya satılan yerler var.

S.a. arkadaş otomobil forumların aüye olsaymış, 2 mesajı var ikisi de bu başlıkta. Forumun adımnı yanlış mı okumuş ne. :cry:

BBNET
Geri