Hocam 1.000-2.000 benim öngördüğüm fiyat.
yolda kalırsan burada konu açıp yardım isteyebilirsinozlem22' Alıntı:serviste bakan ustalar turboda da sorun var dediler ama yanık filan demediler. bu şekilde binersen yolda turbo arıza yaparsa yolda kalabilirsin dediler. ama benim gözüm kara ankaraya kadar götürürüm ben bu arabayı, güveniyorum kendime korkmuyorum da hiç bişeyden ne olursa olsun artık![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:yolda kalırsan burada konu açıp yardım isteyebilirsinozlem22' Alıntı:serviste bakan ustalar turboda da sorun var dediler ama yanık filan demediler. bu şekilde binersen yolda turbo arıza yaparsa yolda kalabilirsin dediler. ama benim gözüm kara ankaraya kadar götürürüm ben bu arabayı, güveniyorum kendime korkmuyorum da hiç bişeyden ne olursa olsun artık![]()
)
ozlem22' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:yolda kalırsan burada konu açıp yardım isteyebilirsinozlem22' Alıntı:serviste bakan ustalar turboda da sorun var dediler ama yanık filan demediler. bu şekilde binersen yolda turbo arıza yaparsa yolda kalabilirsin dediler. ama benim gözüm kara ankaraya kadar götürürüm ben bu arabayı, güveniyorum kendime korkmuyorum da hiç bişeyden ne olursa olsun artık![]()
)
kaskoyu boşuna mı yaptırdık yahu çekici hizmeti filan var sonuçta..çekerler ankaraya kadar eheh) çekmezler mi yoksa
![]()
ne olur ne olmaz, sen bize haber ver. yakın olan arkadaşlardan birini yanına yollarız yardım içinozlem22' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:yolda kalırsan burada konu açıp yardım isteyebilirsinozlem22' Alıntı:serviste bakan ustalar turboda da sorun var dediler ama yanık filan demediler. bu şekilde binersen yolda turbo arıza yaparsa yolda kalabilirsin dediler. ama benim gözüm kara ankaraya kadar götürürüm ben bu arabayı, güveniyorum kendime korkmuyorum da hiç bişeyden ne olursa olsun artık)
kaskoyu boşuna mı yaptırdık yahu çekici hizmeti filan var sonuçta..çekerler ankaraya kadar eheh) çekmezler mi yoksa
![]()
wertyu6' Alıntı:ozlem22' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:yolda kalırsan burada konu açıp yardım isteyebilirsinozlem22' Alıntı:serviste bakan ustalar turboda da sorun var dediler ama yanık filan demediler. bu şekilde binersen yolda turbo arıza yaparsa yolda kalabilirsin dediler. ama benim gözüm kara ankaraya kadar götürürüm ben bu arabayı, güveniyorum kendime korkmuyorum da hiç bişeyden ne olursa olsun artık![]()
)
![]()
satılacak araca neden kasko yaptırdınız?
elrond' Alıntı:şok şok flaş flaş ozlem22 nin makyaj kutularından ford fiesta turboları çıkmış...kaynak:tekirdağ organize sanayi...kızma haa hocam sıkıntıdan senin blogu geziyordum bayağı birşeyler öğrendim...hoşuma gitti ....özellikle kendi saatini yarat...teşekkürler...siteyi sayende öğrendim...eşime bir güzellik yapacaktım...vesile oldun. :roll:
goldenboy' Alıntı:satacaksanız alıcı olabilirim hocam