Arabamı Satmıyorum.

Kodla Büyü
Re: Arabamı Satıyorum. 2007 Polo...

Fiyatı görünce nutku tutulanlar görüş yazmakta zorlanıyor olabilirler.

mitto' Alıntı:
Fiyatı görünce nutku tutulanlar görüş yazmakta zorlanıyor olabilirler.
:)
ben o fiyatı yazmadım. Piyasa yazdı ve aynı modellere baktığımızda benim araba uygun düşüyor.

hayatta o parayı etmeyecek araba ama piyasa acayip şişmiş durumda aynı araç kardeşimde var 2007 boyasız 75 bin km de 23500 tl ye almıştık şimdiki fiyatları görünce akıl tutulması yaşamamak elde değil çünkü piyasa iyice abarttı

Hocam seni tenzi ederek söylüyorum sakın yanlış anlama.ama benim merak ettiğim yahu bu arabalar bu fiyatlara satılıyormu hakkaten. Yani herkes aldığının 2 3 bin lira fazlasını söylüyor da satabiliyor mu acaba. İkinci el piyasasında yaz başı olmasına rağmen yaprak kımıldamıyor benim gördüğüm

jandarma' Alıntı:
Hocam seni tenzi ederek söylüyorum sakın yanlış anlama.ama benim merak ettiğim yahu bu arabalar bu fiyatlara satılıyormu hakkaten. Yani herkes aldığının 2 3 bin lira fazlasını söylüyor da satabiliyor mu acaba. İkinci el piyasasında yaz başı olmasına rağmen yaprak kımıldamıyor benim gördüğüm
Şimdi ben araba alıp satan birisi değilim. Arabanın ederini nereden öğreneceğiz araba satan kişilerden. ben araştırma yaparak çokta abartı fiyat istemeyerek bir fiyat yazdım. Edermi etmezmi bilemem. Üç aşağı beş yukarı bu arabayı satmak istiyorum. arabam çok temiz. artık ne ederse satacağım. Arabayı alırken 12500 dolar ödedim . Şu anki dolar fiyatları mağlum. Artık hayırlısı...

Hocam senin suçun yok.

Serbest piyasanın güzellikleri. :verymad:

erolbey' Alıntı:
jandarma' Alıntı:
Şimdi ben araba alıp satan birisi değilim. Arabanın ederini nereden öğreneceğiz araba satan kişilerden. ben araştırma yaparak çokta abartı fiyat istemeyerek bir fiyat yazdım. Edermi etmezmi bilemem. Üç aşağı beş yukarı bu arabayı satmak istiyorum. arabam çok temiz. artık ne ederse satacağım. Arabayı alırken 12500 dolar ödedim . Şu anki dolar fiyatları mağlum. Artık hayırlısı...

Hocam kusura bakmayın merak ettim sadece araç alırken ödemeyi 12500 dolar mı yaptınız yoksa TL olarak mı yaptınız?

Hocam kusura bakmayın merak ettim sadece araç alırken ödemeyi 12500 dolar mı yaptınız yoksa TL olarak mı yaptınız?[/quote]
demek istediğim dolor yükselince sıfır arabalarda yükseliyor. buna bağlı olarak ikinci el fiyatları da yükseliyor. ben alırken TL ödedim ama şu anki fiyatlar çok pahalı diyorlar. O zaman pahalıysa sıfır araç alsınlar. ben artık dediğim gibi kaça giderse öyle vereceğim. tutupta 25000 ne falan vermeyeceğim. 28.500 verildi ama vermedim.

Cidden o fiyatlara satılıyor mu bu araç yav :o
Hocam hayırlı satışlar takipteyiz bt ailesi olarak satış sonrası da bizi bilgilendirirseniz seviniriz :)

erolbey' Alıntı:
demek istediğim dolor yükselince sıfır arabalarda yükseliyor. buna bağlı olarak ikinci el fiyatları da yükseliyor.
yanlış bilinen birşey işte hocam biz oto yu euro bölgesinden ithal ediyoruz ülkeye girişi euro ile oluyor dolar değil hatta dolar bu şekilde sert yükseldikçe oto fiyatları uzun süre sabitte kalmıştı. ama işte görünmeyen enflasyon, ötv kdv bindirmeleri gibi faktörler işin içine girince durum bu hale geldi.

2006 golfü 2 ay önce 30bine sattım. ben iyi verdiğimi düşünüyorum. 29-30 veren varsa verin derim ben.

erolbey' Alıntı:
demek istediğim dolor yükselince sıfır arabalarda yükseliyor. buna bağlı olarak ikinci el fiyatları da yükseliyor. ben alırken TL ödedim ama şu anki fiyatlar çok pahalı diyorlar. O zaman pahalıysa sıfır araç alsınlar. ben artık dediğim gibi kaça giderse öyle vereceğim. tutupta 25000 ne falan vermeyeceğim. 28.500 verildi ama vermedim.

Hocam siz demek istediğimi anlamışsınız sanırım. Benim bildiğim araçların çoğu Euro üzerinden satılıyor. :) 8 ay önceki Euro fiyatını karşılaştırın isterseniz. :) Şaka maka hocam yanlış anlamanızı istemem umarım istediğiniz fiyata satarsınız ancak bu fiyata piyasayı sadece sahibinden.com'dan ibaret sanan birine ancak satabilirsiniz. Burada hiç şu kadar pahalı bu kadar pahalı diye yorum yapmayı sevmem ama sizin aracı görünce dayanamadım. :) Tekrar ediyorum umarım gönlünüzdeki fiyata satarsınız. İyi alışverişler...

Yaşlandıkça, eskidikçe, km si arttıkça,yıprandıkça fiyat düşeceğine ülkemizde artıyor. Altın gibi mübarek. Bulgaristanda 2. el oto fiyatları burdakinin %55 civarı..
Hocam sizin içi yazmadım bunları. Genel değerlendirme. Piyasa bu biliyorum. Benim 4 yıl önce aldığım aracı bu gün gidecek fiyata versem yine kardayım...

Yine konu dışı yazıyorum. 2011 de sıfır aldığı fiyata megane 3, focus satanlar var. 41-44 bin civarı...

BBNET
Geri