mitto' Alıntı:Fiyatı görünce nutku tutulanlar görüş yazmakta zorlanıyor olabilirler.
Şimdi ben araba alıp satan birisi değilim. Arabanın ederini nereden öğreneceğiz araba satan kişilerden. ben araştırma yaparak çokta abartı fiyat istemeyerek bir fiyat yazdım. Edermi etmezmi bilemem. Üç aşağı beş yukarı bu arabayı satmak istiyorum. arabam çok temiz. artık ne ederse satacağım. Arabayı alırken 12500 dolar ödedim . Şu anki dolar fiyatları mağlum. Artık hayırlısı...jandarma' Alıntı:Hocam seni tenzi ederek söylüyorum sakın yanlış anlama.ama benim merak ettiğim yahu bu arabalar bu fiyatlara satılıyormu hakkaten. Yani herkes aldığının 2 3 bin lira fazlasını söylüyor da satabiliyor mu acaba. İkinci el piyasasında yaz başı olmasına rağmen yaprak kımıldamıyor benim gördüğüm
erolbey' Alıntı:Şimdi ben araba alıp satan birisi değilim. Arabanın ederini nereden öğreneceğiz araba satan kişilerden. ben araştırma yaparak çokta abartı fiyat istemeyerek bir fiyat yazdım. Edermi etmezmi bilemem. Üç aşağı beş yukarı bu arabayı satmak istiyorum. arabam çok temiz. artık ne ederse satacağım. Arabayı alırken 12500 dolar ödedim . Şu anki dolar fiyatları mağlum. Artık hayırlısı...jandarma' Alıntı:Hocam seni tenzi ederek söylüyorum sakın yanlış anlama.ama benim merak ettiğim yahu bu arabalar bu fiyatlara satılıyormu hakkaten. Yani herkes aldığının 2 3 bin lira fazlasını söylüyor da satabiliyor mu acaba. İkinci el piyasasında yaz başı olmasına rağmen yaprak kımıldamıyor benim gördüğüm
yanlış bilinen birşey işte hocam biz oto yu euro bölgesinden ithal ediyoruz ülkeye girişi euro ile oluyor dolar değil hatta dolar bu şekilde sert yükseldikçe oto fiyatları uzun süre sabitte kalmıştı. ama işte görünmeyen enflasyon, ötv kdv bindirmeleri gibi faktörler işin içine girince durum bu hale geldi.erolbey' Alıntı:demek istediğim dolor yükselince sıfır arabalarda yükseliyor. buna bağlı olarak ikinci el fiyatları da yükseliyor.
erolbey' Alıntı:demek istediğim dolor yükselince sıfır arabalarda yükseliyor. buna bağlı olarak ikinci el fiyatları da yükseliyor. ben alırken TL ödedim ama şu anki fiyatlar çok pahalı diyorlar. O zaman pahalıysa sıfır araç alsınlar. ben artık dediğim gibi kaça giderse öyle vereceğim. tutupta 25000 ne falan vermeyeceğim. 28.500 verildi ama vermedim.