Arabamı satıyorum

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar arabamdan sıkıldığım için satmaya karar verdim. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Daha üst modelde bir şey alcam. Aracım çok temiz. 2004 Ford fiesta 1.4 comfort olarak geçiyor. Özelliklerini aşağıya sıralıyorum. Fiyatını en sonda bulabilirsiniz:)

-BRC marka LPG takılı ve ruhsata işlidir. LPG filtresi yeni değişmiştir. (10 Binde bir değişmesi lazım)
-Çok az yakıyor uzun yolda gazı 2 liradan alırsanız 145 kuruş yakıyor
-Araç klimalıdır
Ön koltuklarda sürücü ve yolcu hava yastığı bulunmaktadır.
-İnci beyazıdır
-5 Kapılıdır
-2 gün önce 4 adet googyear yazlık lastik taktırdım. Rot ve balansları yapılmıştır.Lastikler 2 sene garantilidir.
-Parça değişeni yoktur.
-Araç 100 bindedir
-Ağır bakımları 85 binde sanayide yapılmıştır. Ağır bakımda, trigeller,fren balataları, devirdaim pompası değişmiştir. (Serviste uçuk fiyat çekiliyor aynı iş yapılıyor.)
-Bujiler yeni değişmiştir.
-Yağı ve hava ve polen filtreleri yeni değişmiştir.
-Döşemeleri konsolu tertemizdir sigara içilmemiştir.
-Muayenesi Haziran 2012 de yapılmıştır ve 2014 de kadar muayene sorunu yoktur.Muayenede araç hafif kusurlu çıkmıştır (Hafif kusur ise araba camına LPG etiketi yapıştırılmadığı için verilmiştir. Raporu gösterebilirim)
-Sigorta, vergi borçları yoktur.

Aracı alan binecektir. Masrafsızdır. Aracın ikinci sahibiyim. İlk sahibinden almıştım. Kırşehir plakalıdır.

Araç temiz olsun 3-5 kuruş fazla olsun:) Alana şimdiden hayırlı olsun. Almayı düşünenler özelden msj yazabilir.

Aracın fiyatı: 20.500TL

Fiyatı görünce 2005 WW falan sanmıştım ford fiestaymış... hemde LPGli :roll:

BBNET
Geri