http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 057/detay/
arkadaşlar 2011 avansislerle takas düşünürüm. Saygılar...
arkadaşlar 2011 avansislerle takas düşünürüm. Saygılar...
:+1: sırf bu yüzden bir öğretmen arkadaş sattısamil' Alıntı:ilanın detayında "AZ YAKIT YÜKSEK PERFORMANS" demişsin hocam. Hondaların özellikle bu kasaların çok yaktığını duymuştum. Lpg de şehir içi ve şehirler arası ne kadar yakıyor?
Yakıt fena değil hocam.Arkadaşlara kalsa 626 km yi 50 tl üzerinden tartışmya açarlar.cengo505' Alıntı:Hocam bu araçlar 150 bine kadar garanti kapsamında 10 binde bir bakıma alındı. Sıfır araba nasılsa araç şu an durumda. Yakıt knusunda gerçekten az yakıyor. Örnek verecek olursak 626 km 117 tl yaktı uzun yol, araç temiz almayı düşünenler pişman olmaz
cengo505' Alıntı:Hocam bu araçlar 150 bine kadar garanti kapsamında 10 binde bir bakıma alındı. Sıfır araba nasılsa araç şu an durumda. Yakıt knusunda gerçekten az yakıyor. Örnek verecek olursak 626 km 117 tl yaktı uzun yol, araç temiz almayı düşünenler pişman olmaz
Bu yoruma katılıyorum. Siz alıcı olsanız bu fiyatı verirmisiniz merak ettim.hasari' Alıntı:Herkesin aracı kendisine göre mükemmeldir ama gel gör ki gerçekte öyle değildir ve her zaman daha iyisi vardır. Bakımlarını 10 bin de değilde 1000 km bir yapmış olsanız da bu araç 165000 km yol yapmış hemde 2009 model. Bu aracı bu fiyata satamazsınız serviste bakımlarını yaptığınızdan km de düşüremezsiniz. Bu aracı 30 bin üstünde ne kadara satarsanız kardır.![]()