Arabamı Satıyorum

Kodla Büyü
3 yılda 165 bin yılda 55 bin km hocam sen şirkettenmi aldın arabayı yoksa kendin sürekli yolmu gidiyorsun 2 şehir arası?

ilanın detayında "AZ YAKIT YÜKSEK PERFORMANS" demişsin hocam. Hondaların özellikle bu kasaların çok yaktığını duymuştum. Lpg de şehir içi ve şehirler arası ne kadar yakıyor?

samil' Alıntı:
ilanın detayında "AZ YAKIT YÜKSEK PERFORMANS" demişsin hocam. Hondaların özellikle bu kasaların çok yaktığını duymuştum. Lpg de şehir içi ve şehirler arası ne kadar yakıyor?
:+1: sırf bu yüzden bir öğretmen arkadaş sattı:) arabanın performansı süper yol tutuşu süper tabii bunun birde yakıtı var oda süper yakıyor:)

baya bir süredir takip edip almayı düşündüğüm bir araç honda. yanlız istediğiniz rakam çok uçuk bugün satayım deseniz 35 bine verseniz müşteri bulmakta zorlanırsınız. 165bin km araç alacak kişi 3 4 sene binse 250 binde satmaya kalksa kaç para eder sizce ozaman bu araç?

Hocam bu araçlar 150 bine kadar garanti kapsamında 10 binde bir bakıma alındı. Sıfır araba nasılsa araç şu an durumda. Yakıt knusunda gerçekten az yakıyor. Örnek verecek olursak 626 km 117 tl yaktı uzun yol, araç temiz almayı düşünenler pişman olmaz

cengo505' Alıntı:
Hocam bu araçlar 150 bine kadar garanti kapsamında 10 binde bir bakıma alındı. Sıfır araba nasılsa araç şu an durumda. Yakıt knusunda gerçekten az yakıyor. Örnek verecek olursak 626 km 117 tl yaktı uzun yol, araç temiz almayı düşünenler pişman olmaz
Yakıt fena değil hocam.Arkadaşlara kalsa 626 km yi 50 tl üzerinden tartışmya açarlar.

geçen gün bu aracın aynısını kullanan birisiyle (oto yıkamada), bu araçtan almayı düşündüğüm için görüştüm. aracı benzinliydi. km de 40-45 kuruş yaktığını söyledi. araçta lpg olmazsa bilinecek bir araç değil bence. dizel alternatifi de yok malesef.

cengo505' Alıntı:

Civic performansına göre yakıtı gerçekten iyiymiş benim 1.4 uno da hemen hemen aynı yakıyor:))

km sorun değil hocam, 160 bin uçuk bir yol değil, diskler ve balatalar ön takım hepsi serviste zaten değitirildi. bakımlı bir araba , kaporta 10 numara kazası yok boyası yok tamamen orjinal bir honda ve gerçekten az yakıt yüksek performans

hocam cidden merakımdan soruyorum bu araç bir memur arabasına benzemiyor yılda ortalama 50bin km yapan memur görmedim siz bu km nasıl yaptınız?

Hocam sen ne yapmışsın yaaa fiyat çok ucuk bana 30 bin versen almazdım şahsen. 2009 model elegans 30 bin bakımı yani yapılmış gözü gibi bakılmış aracı 40 bine alıyordum.
2011 model premium 12 bin kmdeki aracı 42,5 bin TL almadım. Söylediğim araçlara tüpler yeni takılmış ne boya ne darbe ne sorun var ikisi de garaj arabası. LPG yeni takılmış ve LPGleri ruhsata işlenmiş.
Honda Civiclerin altları alçak oluyor ve yakıt tüketimi fazla oluyor diyerek son anda almaktan vazgeçtim. Binişi konforuna diyecek yok ama...tutulan biraz araç olduğundan fiyatlarıda yüksek oluyor.

Temennim bu fiyata satabilmen ama bence gerçek satıcıysan fiyatı çok aşağı çekeceksiniz.

Arkadaşlar araba kardeşimden bana geçme işleri nedeniyle yolculuğu fazla olur, ama titizdir bakımlar aksatılmaz. Zaten 150 bine kadar garanti kapsamında ne gerekiyorsa yaptırdık. Ben daha önce toyotaya biniyordum, şimdilerde hondaya binmeye başladım. Araç özellikleri olan gayet başarılı ve çok temiz. Bir vukuatı yok. yakıt konusunda çok ciddiyim tasarruflu bir araç. Güç konusunu konuşmamıza bile gerek yok 125 beygir. Temiz bir araç doğal olarak fiyatı da böyle oluyor. Temiz ve bakımlı bir arabam olsun diyorsak biraz da pamuk eller cebe girmeli dostlar.

Herkesin aracı kendisine göre mükemmeldir ama gel gör ki gerçekte öyle değildir ve her zaman daha iyisi vardır. Bakımlarını 10 bin de değilde 1000 km bir yapmış olsanız da bu araç 165000 km yol yapmış hemde 2009 model. Bu aracı bu fiyata satamazsınız serviste bakımlarını yaptığınızdan km de düşüremezsiniz. Bu aracı 30 bin üstünde ne kadara satarsanız kardır. :)

34 35 bin TL ye istemedğin kadar temiz kilometresi düşük honda var hocam gerçekten satmaya niyetliysen bu aracın ederi 32 33 bin tl Arayan oldumu bu fiyata hiç merak ettim doğrusu.

bi diğer ilanlarada göz at sonra fiyat yaz istersen internette araba ilanı vermek millette hoby oldu yaa

2009 mdl lpg li araçları km'ye göre sıralayınca sizin aracınız ilk sırada geliyor.
http://www.sahibinden.com/honda-civic-1 ... ng=a4_desc
Fiyata göre sıralayınca 40 ilan içerisinde 26. oluyor. En düşükde 32.000'den başlıyor.
hasari' Alıntı:
Herkesin aracı kendisine göre mükemmeldir ama gel gör ki gerçekte öyle değildir ve her zaman daha iyisi vardır. Bakımlarını 10 bin de değilde 1000 km bir yapmış olsanız da bu araç 165000 km yol yapmış hemde 2009 model. Bu aracı bu fiyata satamazsınız serviste bakımlarını yaptığınızdan km de düşüremezsiniz. Bu aracı 30 bin üstünde ne kadara satarsanız kardır. :)
Bu yoruma katılıyorum. Siz alıcı olsanız bu fiyatı verirmisiniz merak ettim.
Genede hayırlı satışlar. Umarım istediğiniz fiyata satarsınız.

Hocam mesajlara baksın, belki almak için sıraya girmişlerdir. :D
Gerçi bitli baklanın kör alıcısı olur derler ya, hocam satmıştır belki şimdiye kimbilir?

BBNET
Geri