Mr.Spermata' Alıntı:park sensörü
otomatik çalışan farlar
koltuk ısıtması
gece olduğunu ve arabaya binince farları yakacağını farkedemeyen insanlar için olmazsa olmaz bir ihtiyaç tabi kirock' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:park sensörü
otomatik çalışan farlar
koltuk ısıtması
otomatik çalışan farlar mı? yapma be hocam. sen heralde hava karardığında arabayı bi kenara çekiyon sadece gündüzleri kullanıyosun. 2 senedir far koluna gitmedi elim. Park sensörüne yorum bile yapmıcam.
ibrahim_sadece' Alıntı:benzinli ve dizel motorartık elektriğe gecmek lazım
Mr.Spermata' Alıntı:gece olduğunu ve arabaya binince farları yakacağını farkedemeyen insanlar için olmazsa olmaz bir ihtiyaç tabi kirock' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:park sensörü
otomatik çalışan farlar
koltuk ısıtması
otomatik çalışan farlar mı? yapma be hocam. sen heralde hava karardığında arabayı bi kenara çekiyon sadece gündüzleri kullanıyosun. 2 senedir far koluna gitmedi elim. Park sensörüne yorum bile yapmıcam.
easytr' Alıntı:yasarcan' Alıntı:Motor devir saati, zaten clio mühendisleri gereksiz olduğunu düşünüp koymamışlar benim arabada yok,
usta şoför motor sesinden vites değiştirir.
devir saati son derece gerekli bir donanımdır.
bir gün vücuttaki organlar kendi aralarında müdür seçmeye karar vermişler. beyin "hali hazırda hepinizi ben kontrol ediyorum, müdür benim" demişse de öte yandan kalp "ben besliyorum hepinizi kanla müdürlük benim hakkımdır" ve ciğer "ben hava alışverişi ile kalbi çalıştırıyorum müdür benim" şeklinde veryansın etmişler. her organ kendi adaylığının meşruluğu hakkında tezler üretirken sessiz sedasız bir köşede olan biteni izlemekte olan göt bir anda atılmış, "bende müdür olmak istiyorum", bütün organlar kahkaha atmış 'sen kimsin müdür oluyorsun senin bi vasfın yok götten müdür olmaz' demişler.
göt buna çok sinirlenmiş 'siz görürsünüz' demiş.
aradan 1 gün 2 gün geçmiş göt sıçmıyor tutuyormuş kendini içeriyi bir koku bürümüş diğer organlar rahatsız olmaya başlamış uyarmışlar götü 'tamam sıç yeter' hayır demiş göt dalga geçtiniz cezanızı çekin. aradan 3-4 derken birhafta geçmiş içerde feryat figan ortalık foseptik çukuruna dönmüş.organların hayatı tehlikede; yalvarmaya başlamışlar; 'tamam biz ettik sen etme bu vücudun müdürü sensin' demişler. "