Arabalar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vayas

Site Gezgini
14000 -16000 civarında 2004 ve üstü modelde az yakan elden çabuk çıkarabileceğim bir araba almak istiyorum. Fakat arabalar konusunda pek bilgim yok. Bana önerebileceğiniz araçlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :++:

teoride alırken oyle bi araba forumdaki bazı arkadaslarca oyle bi araba vardır, ama pratikte o fiyata 2004 ustu az yakan ve elden cabuk cıkacak bi arac zor bulunur en azından 2004 kriterini değiştirmelisin

citroen c3 bulursan al kokluyor yakıtı. şehir içi idare eder hem boyut olarak hem de yakıt olarak ideal bence.

kardeş o fiyatlara genelde memur kesiminin seçtiği uçan teneke hyundai ler gidiyor. Tavsiyem WV grup araçlarıdır.Toyota da çok tutulan araç ama fiyat aralığın biraz düşük.
saygılar

teoride alırken oyle bi araba forumdaki bazı arkadaslarca oyle bi araba vardır, ama pratikte o fiyata 2004 ustu az yakan ve elden cabuk cıkacak bi arac zor bulunur en azından 2004 kriterini değiştirmelisin
:+1: :puhaha: :++:

dediğin gibi bir araç daha ürteilmedi be hocam. 2004 demesen efsane kasa corolla al diyecem de 2004 demişsin, ancak fiesta bulabilirsen, yada palio olabilir belki . paranın yettiği araca bin en kralı odur gerisini boşver.

Palio, Fiesta, Polo, Corsa gibi araçlar alabilirsin.

NOT: 2000 model civarı toros da alabilirsin. Bizim buralarda (Mersin) peynir ekmek gibi gidiyor. 15000 TL'ye satılanını gördüm de... :puhaha:

2004 model fiesta bulursun muhtemelen. yakıt konusunda bir depo ile 1100 km civarı yapılıyor(bizzat ben yaptım :D ) satma konusunda pek sıkıntı çekmezsin.

cat33' Alıntı:
Palio, Fiesta, Polo, Corsa gibi araçlar alabilirsin.

NOT: 2000 model civarı toros da alabilirsin. Bizim buralarda (Mersin) peynir ekmek gibi gidiyor. 15000 TL'ye satılanını gördüm de...
,
ben toros u daha aldığı fiyata satanı görmedim..hep daha fazlasına satıolar :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Aynen yaaa... Clio, megane fiyatına toros var buralarda. Alan da çok.... :?

98-99 1.4 civic(1.6 sını malesef o paraya alamazsın) , 98-2000 astra , 96-98 corolla

allerci' Alıntı:
bende senin durumundaydım albea 2004 1,2 16v tüplü aldım. menunum çok yol yapıyorum ve karlı. uzun yolda 153 krş yakıyor temiz tavsiye ederim.
Hocam tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim. albea'yıda değerlendirecem.

fiesta, polo, corsa tavsiye edenlerin galiba araba piyasasından heberi yok. o paraya 2004 ve üzeri bu araçlar varsa haber edin ben 2 tane alıcam. bu araçların 2004 modelleri bile 20.000 TL civarında.

BBNET
Geri