Allahına gurbankaybil' Alıntı:4 km yolda sabit hizda yürürsem 4 adet sigara yakiyorum oda yaklasik olarak km de 33 krş ediyor valla arabadan cok yakiyorum o kesin![]()
Yalnız_Kurt' Alıntı:kia sportage benzinli
şehir içi 7.4 lt
şehirdışı 6.2 lt
safiye' Alıntı:Polo Tsi km başina şehir içi 50-60 krş yakiyor.
fatihkultukturkan' Alıntı:safiye' Alıntı:Polo Tsi km başina şehir içi 50-60 krş yakiyor.
Ya benim bildiğim Tsi daha az yakması gerekmez mi? 50-60 kuruş demek 10-11lt /100km eder.
birde polo tsi büyük bir araçta değil. araç bilgisayarı ortalama yakıt tüketimini kaç gösteriyor.
safiye' Alıntı:fatihkultukturkan' Alıntı:safiye' Alıntı:Polo Tsi km başina şehir içi 50-60 krş yakiyor.
Ya benim bildiğim Tsi daha az yakması gerekmez mi? 50-60 kuruş demek 10-11lt /100km eder.
birde polo tsi büyük bir araçta değil. araç bilgisayarı ortalama yakıt tüketimini kaç gösteriyor.
Hocam ben şimdi her seferinde 100 TL benzin aliyorum, 200 km gitmiyor. Bizim evden okula 3-4 tane kırmızı ışık vs. var ondan mi nedir bilemiyorum çok yakiyor. Onun dişinda gayet memnunum arabadan yaz lastiğiyle karda bile gidiyor yani![]()
whisper4141' Alıntı:şehir içi 7.5 lt
şehirler arası 5.4 gördüm (110 km geçememek şartı ile)
1.4 tsi passat
fabrika verisinden bile az yaktırıyorsunuz. Benim arabada kesin birşey var!...phpcoder' Alıntı:ix35 1.6 benzinli
şehir içi 7.5 litre,
şehirler arası 6.5 litre