Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Aslında çok beğendiğim bir arabadır. Ancak sıfırları biraz pahalı geldi. Ben de Honda'yı seçtim. İkisinden birini seçecektim. Nasib böyle oldu.Enterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
yok hocam yaza doğru gelecek, 1.5 lt 120 hp benzinli modeli.Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Hocam aklında bulunsun ama motor açılana kadar çok yakıyor kmde 50 kuruş falan yakıyor şehir içindeatakom' Alıntı:yok hocam yaza doğru gelecek, 1.5 lt 120 hp benzinli modeli.Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
![]()
Hocam ne bileyim babam kimde Mazda varda gittiniz Mazda aldınız deyip duruyo hakkaten kimsede yokmu diye düşündüm birden.okanformula' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Aaa hocam ayıp ettin. 2011 Mazda3 impressive var bende
Hocam varsın yaksın, değer böyle bir güzelliğeEnterprise' Alıntı:Hocam aklında bulunsun ama motor açılana kadar çok yakıyor kmde 50 kuruş falan yakıyor şehir içindeatakom' Alıntı:yok hocam yaza doğru gelecek, 1.5 lt 120 hp benzinli modeli.Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
![]()
serhatbs' Alıntı:2011 fiorino emotion 1.3 motor 75 hb yarı otomatik...
Enterprise' Alıntı:Hocam ne bileyim babam kimde Mazda varda gittiniz Mazda aldınız deyip duruyo hakkaten kimsede yokmu diye düşündüm birden.okanformula' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Hocam 2014de de aynı kasa bildiğim kadarıyla biz de 2 ay önce aldık 2014deki kasası da aynı olacak diye biliyoruz amaatakom' Alıntı:Yeni kasasını bekliyorum dört gözleEnterprise' Alıntı:Mazda3. Kimse Mazda tercih etmemiş okuduğum sayfalara göre.
Aaa hocam ayıp ettin. 2011 Mazda3 impressive var bende
nkobya' Alıntı:2013 Passat Blue motion 1.6 105 hp dizel higline... araç ile ilgili görüşlerimi isterseniz burada paylaşabilirim...