arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

Kodla Büyü
msn şifre çalma taktikleri bu tür başlıklar gizli sorunun cevabını bulma ama ben yinede yazayım gizli sorularımda arabamın markası yok :)
opel astra 2007 1.3 enjoy sport

profil resimde arkamda gözüküyor birazcık

ford focus 1.6 ghia, 2005 model 121 binde. Eylül gibi satabilirim, araçta boya değişen yok renk lacivert

mescan' Alıntı:
elrond' Alıntı:
Kia Cerato 1.6 126 hp 2010 sedan beyaz

arabadan memnunmusun hocam ?
satıcı değilsen uygun bütçeyle performanslı ve rahat bir aile arabası istiyorsan tek geçerim...diğer markaları kötülemek için söylemiyorum ama toyoto ya jetta ya focusa astraya o kadar para verene kadar kesinlikle yeni kasa cerato derim(eski kasasını kullanmadığım için öneremiyorum)...ama tekrar söylüyorum diğer markaların kötü olduğu için değil ,aynı özelliklere 8-10 lira vermenin anlamsız olduğu için kia diyorum..ama satmayı düşünüyorsan yazdığım arabalardan şaşma...çünkü maalesef kianın ikinci eli yok... bunda çelik motorun katkısı elbette büyük...
Hatırlayın...zamanında hyundai neydi şimdi ne...o ivmeyi kia yakalayamadı..ama gerçekten güzel araba yapıyorlar...donanım olarak kesinlikle conceptten(full donanım) şaşma diğerleri yaramaz. özellik olarak netten bulabilirsin...üstte yazdığım diğer araçların donanımlarıyla karşılaştır ne demek istediğimi anlarsın fiyat olarak...
son olarak ben 5 ay araştırdım ve binici olduğum için (Allah satmak zorunda bırakmayı nasip etmesin) bu araçta karar kıldım...memnuniyetimi sorarsan %98....
%1 lik pay heryerde servisi yok
%1 lik diğer pay yeni kasalarında dizel motor yok.

umarım faydam dokunmuştur.

yeniler hep bluemotion teknilojisiyle geliyor. confortline donanımıyla çokda güzel oluyor

yasinz' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
Passat 1.6 tdi bluemotion 2013 comfortline.
Bluemotion ve comfortline iki ayrı model değil mi hocam tek arabada nasıl topladınız?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Çiftleşmişlerdir belki :)

Ciftlestirmeyw gerek yok, bluemotion bir teknoloji adidir comfortline donanim paketinin adidir.. İkisini. Bir arada olup olmamasi gayet dogaldir.. Golf 7 lerin tamami bluemotion teknolisini icinde barindirir mesela..

Blue motionun temelinde start-stop fren geri kazanimi gibi teknolojiler mevcuttur..

Re: Ynt: arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

hbasdereli' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
Passat 1.6 tdi bluemotion 2013 comfortline.
Bluemotion ve comfortline iki ayrı model değil mi hocam tek arabada nasıl topladınız?
Evet söylediğiniz pakette var fakat benim aracımda blumotlon bir donanım ismi değil motorunun teknolojisidir. Vw nin sitesine bakarsanız bluemotion un hem donanım olarak bir araç olduğunu hemde diğer araçlarınında motor teknolosinin ismi olduğunu görürsünüz.

2007 - Megane 2 Privilege dci Platin Gri

Kullandığım üçüncü dizel Megane. Üçünden de gayet memnun kaldım.
Kısmetse yarın bu Megane'ni de satacağım.

BBNET
Geri