ARABA TERCİHİ

Kodla Büyü

kemalaltay

Aktif Üye
Arkadaşlar arabamı satıp üstüne kredi kullanıp araba alacağım da. Yeni astra, auris ve golf arasında kaldım. Üçününde boş olanı yani özelliği en az olan fiyatları şöyle. Yeni astra J kasa:38900 golf:39500 auris:42000 acaba hangisini düşünmeliyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

eğer kredi kullanacaksan araç liste fiyatından pahalıya gelecek dolayısıyla da satarken en az değer kaybeden birini yani golf almalısın bence

donanımlarını bilmiyorum ama klasik olarak vw çok boştur ona eminim. ben olsam astra yı tercih ederim diğerlerine göre biraz daha donanım vardır. şekil olarak da bence gayet güzel astralar. golf hayranı olarak söylüyorum. geçen sene corsa ile polo arasında kalmıştım ilgililerin ne kadar ilgisiz olduğubu tahmin edemezsin vw de.. motor, kullanım gibi özellikler belirtmediğin kabaca böyle yorum yapıyorum...

Evet 1.4 TSI düşünüyorum. Donanım olarak astra J ile aynı özelliklere sahip. Ama motordan hiç anlamam. Fiyatları yakın olunca astra ile golf arasında kaldım. Astranın içi geniş fakat golf ü bilmiyorum. Hangisi daha sağlam, servisi iyi, satışı iyi, yakıtı nedir bilmiyorum.

WW daha sağlam tabiki ama benzinlisi çok yakıyormuş ve tabi donanım sıfır....Astra da pek dolu sayılmaz.

İşin Görüntü kısmındaysan j kasa astra yada golf düşün. Ama yakıt vergi v.s düşünüyorsan, Eski kasa Astra 1,3 cdti al. Bayilerde tek tük kalmıştır. 4,3 lT/100 KM yakıt ortalamasıyla çorum- istanbul yaptım. 240 Tl vergisi var. Süper ekonomik diyebilirim. Ayrıca araç full paket. Konfor plus diye geçiyor... Tabi karar sizlerin...

Bak hocam şu avatarımdaki arabayı 6 ay oldu alalı. Millet netten buldum fotoyu zannediyor ama araba benim.

Leon ayrıcalıktır. Şu an kampanya var. 45000 e aldım ben. Ve bir arabada olabilecek her özellik var. Sadece elektirk hafızalı koltuk yok. O zaten seatta hiç yok.

Şimdi sana diyecekler. 45 bine seat alınır mı satarken nasıl satacaksın falan filan. Ben de aşktı bu aldım. Görenlerin ağzı açık kalıyor. Seat Leon Fr modeli bir düşün. Sana da tavsiyem kırmızı al Ama çok nazar değiyor haberin olsun.

Eğer düşünürsen özelden genelden mesaj at. seatclubturkey var site gir oraya sor et . Sana fikir vereyim. Ben dış görünüşüne aşık oldum. Test sürüşü dahi yapmadan aldım. Şu an ise milletin o bakışları laflar hız, güvenlik her şey diyebilirim. Sadece bir eksi yönü var sert araba ama sebepleri tabi var 225 45 17" lastik jant var. spor yay var gibi

Al bir de önden net foto sana

9ltbh.jpg

gunhkn' Alıntı:
Bak hocam şu avatarımdaki arabayı 6 ay oldu alalı. Millet netten buldum fotoyu zannediyor ama araba benim.

Leon ayrıcalıktır. Şu an kampanya var. 45000 e aldım ben. Ve bir arabada olabilecek her özellik var. Sadece elektirk hafızalı koltuk yok. O zaten seatta hiç yok.

Şimdi sana diyecekler. 45 bine seat alınır mı satarken nasıl satacaksın falan filan. Ben de aşktı bu aldım. Görenlerin ağzı açık kalıyor. Seat Leon Fr modeli bir düşün. Sana da tavsiyem kırmızı al Ama çok nazar değiyor haberin olsun.

Eğer düşünürsen özelden genelden mesaj at. seatclubturkey var site gir oraya sor et . Sana fikir vereyim. Ben dış görünüşüne aşık oldum. Test sürüşü dahi yapmadan aldım. Şu an ise milletin o bakışları laflar hız, güvenlik her şey diyebilirim. Sadece bir eksi yönü var sert araba ama sebepleri tabi var 225 45 17" lastik jant var. spor yay var gibi

Gerçekten çok şık duruyor arabanız hocam hayırlı olsun..

Beslenmeciler senin dediğin gibi astra clasic in dizeline baktım üretimi durdurulmuş. İkinci elide çok pahalı. Sıfırlara çok yakın. O yüzden düşünmedim.

esp plus 8 airbag 17 lik jant standart 115 hp lpg uyumu gibi özelliklerden dolayı bence yeni astra

gunhkn' Alıntı:

eski kasa kırmızı leon kullanıcısı olarak kesinlikle haklısınız özellikle nazar konusunda :++:

kemalaltay' Alıntı:
Beslenmeciler senin dediğin gibi astra clasic in dizeline baktım üretimi durdurulmuş. İkinci elide çok pahalı. Sıfırlara çok yakın. O yüzden düşünmedim.
Evet hocam yeni kasa çıkardılar ve classiclerde dizel üretimi durdu. Sıfırı birkaç bayide var. 42 bin tl civarında sıfırını satıyorlar. Euro 4 Motor var araçlarda ve 6 ileri vites. Bizim gibi memurlar için mükemmel ekonomik bir araç diyebilirim. Bulabilirsen sahibinden.com dan felan sıfır alıp 3000-5000 km de mecbur kalıp satanlar oluyor. 38 bine felan alabilirsin o tarzda temiz araçları. Umarım zevkle binebileceğin bir araç alırsın. Fakat sıfır araç alıp direk lpg taktırmaktansa dizel bir araç alıp garantili sıkıntısız bir araca binmeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı...

Hocam ben de yeni astra ile golf arasında kaldım. Fakat yakıt konusunda kararsızım. Şu an astra klasik dizellerin ikinci ellerine bakıyorum onlarda da 36-37 bin civarında. Dizel olduğu için değer mi ikinci el almaya.

Tüp taktırmak mantıklı değil mi arkadaşlar? Sıfır bir araba alıp tüp takıtrmak 2. el dizel almaktan daha mantıklı geliyor bana..

hbasdereli' Alıntı:
Tüp taktırmak mantıklı değil mi arkadaşlar? Sıfır bir araba alıp tüp takıtrmak 2. el dizel almaktan daha mantıklı geliyor bana..
Banada tam tersi geliyor açıkçası. Tabi 2. el dizel derken 3000-5000 km yi geçmeyen bir dizelden bahsediyorum. Astra G kasa aracıma tüp taktırdım ve 2,5-3 sene sonra kronik sorunlar vermeye başladı. Araç 7 yıldır elimde ve 2003 model. Halen kullanıyorum gerçi ama aracımın yıprandığını farkedebiliyorum. Ama şimdi dizel bir araç daha aldık ve kafam dinç bir şekilde biniyorum. Bir arıza oluştuğunda tüpçü diyor motordan, Motorcu diyor Lpg'den. v.s v.s. Ayrıca garanti kapsamından çıkacak aracınız ve yıpranacak. Zaten mantıklı düşünülürse Lpg faydalı bir sistem olsa fabrikalar sıfır tüplü araç çıkarırlardı. Siz bir insana protein veriyorsunuz. Hiç Etin verdiği proteinle, Kuru fasülyenin verdiği protein bir olurmu?

beslenmeciler' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Banada tam tersi geliyor açıkçası. Tabi 2. el dizel derken 3000-5000 km yi geçmeyen bir dizelden bahsediyorum. Astra G kasa aracıma tüp taktırdım ve 2,5-3 sene sonra kronik sorunlar vermeye başladı. Araç 7 yıldır elimde ve 2003 model. Halen kullanıyorum gerçi ama aracımın yıprandığını farkedebiliyorum. Ama şimdi dizel bir araç daha aldık ve kafam dinç bir şekilde biniyorum. Bir arıza oluştuğunda tüpçü diyor motordan, Motorcu diyor Lpg'den. v.s v.s. Ayrıca garanti kapsamından çıkacak aracınız ve yıpranacak. Zaten mantıklı düşünülürse Lpg faydalı bir sistem olsa fabrikalar sıfır tüplü araç çıkarırlardı. Siz bir insana protein veriyorsunuz. Hiç Etin verdiği proteinle, Kuru fasülyenin verdiği protein bir olurmu?

Siz de haklısınız hocam ben kaliteli bir araç kullanmadım unom var şimdi mogaz alıyorum araca şehir içi 17 kuruş civarında yakıyor onun için tüp mantıklı gelmişti..

BBNET
Geri