Araba tavsiyesi

Kodla Büyü
Nissan Qashqai derdim 1. sırada ama görünüş içine sinen hangisi ise onu al arkadaşlarda herbiri var güzel arabalar velakin

Çok detaya inersen hepsinde kronik bir iki sorun var, kul yapımı zaten normal. Genel istatistiklere bak derim. Toyotada seçeneklerde olsun bir bak derim

Bende aynı bütçe ile karar asamasindayim Seçeneklerden Nissan ama Corolla baya indirim yapmış
Bütçem çok yoktu. Temmuz 1'de Toyota'ya gittim. O gün vision plus pakete 102 bin indirim gelmiş. 1790'a aldım. Ama param şu an yok. 3 ağustosta eminevimden gelecek. Olur mu dedim. Hocam eminevimle çalışıyoruz sıkıntı olmaz. Sen kalan parayı ver biz de zaten aracı isteriz gelir. Eminevim ne zaman derse o zaman da kalanı alırız. Aracı teslim ederiz dediler.

Sonra ne aradım ne sordum. 27 temmuzda bacanak yaris cross ve chr'ye baksak dedi. Gittik. Bakarken satış temsilcisine bizim araba ne oldu acep ayıp olmazsa sorsam dedim.

Dün indirdik hocam. Dışarıda karşıda dedi. Çıkarken Bi selamlaştık arkadaşla. :)

1 ağustosta diğer paketlere indirim gelmiş. Hele flame x-pack dehşet düşmüş. 1999 diyor.

Bacanak akşam aradı 200 daha borca gir onu al diyor. Zaten 600 bin ödeyeceğim eminevim'e bir de durduk yere 200'lük olmaya gerek yok dedim. Eğer ki param olsa ve araç bayide olsa paket yükseltebilirdim. 15-20 gün araç beklemeyi de göze almak lazım.

Arkadaşım da hibrit'e göz dikti indirim gelince.

2.200 bütçeli araba tavsiyesi olan? Nissan Qashqai, Peugeot 3008, çupra, Kia Sportage, Honda Hrv ...?

Yukarıdaki araçlara bakınca şu süreçte araştırdım. Bir tek Nissan olmadığı için burada ona bakamadım ama sportage çok konforluydu. Pakete göre özellikler değişir ama sportageta arka diz mesafesi çok çok iyi. Eşim sürücü koltuğuna oturdu sürüş için ayarladı. Oğlum 8'e geçti. Arkadaş otururken sürücü koltuğu ile arasına rahat bir sehpa sığacak kadar mesafe kaldı.

Birde honda yok. Arkadaşta var Hrv. Güzel büyük ama Bagajı çok dar. Her modelde küçülmüş bagaj.

Son düzenleme:
ilksms
Geri